Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα στο πρώτο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τη φετινή σεζόν για την αποχή από την τηλεόραση, για το αν θα είχε θέμα να κάνει γυμνό σε κάποια παράσταση, για τη συνεργασία της με ηθοποιούς και σκηνοθέτες, ενώ αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την έβγαλε πρόσφατα εκτός εαυτού και εξήγησε για ποιο λόγο δεν εκθέτει την προσωπική της ζωή στα φώτα της δημοσιότητας. 

Διαβάστε ακόμη: Úrsula Corberó: Η Τόκιο του Casa de Papel απολαμβάνει τις διακοπές της και κρύβει το στήθος της με ένα μπολ

Όσον αφορά την τηλεόραση, η Δήμητρα Ματσούκα είπε ότι ««Δεν τυχαίνει ή μου ζητάνε αυτά που δεν μου αρέσουν. Μου αρέσουν οι σειρές που έχουν λιγότερα επεισόδια, μικρότερης διάρκειας. Δεν με ενδιαφέρει εάν πρόκειται για κωμωδία ή κάτι δραματικό, με ιντριγκάρει το κείμενο». 

Ξεκαθάρισε πως «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό αρκεί ο σκηνοθέτης να είναι κάποιος που θαυμάζω και να το απαιτεί ο ρόλος. Δεν πρέπει να έχουμε πρόβλημα με το σώμα μας. Εγώ το δικό μου το αγαπάω πολύ».

Σε ερώτηση εάν έχει τσακωθεί στο παρελθόν με συνάδελφο ή με σκηνοθέτη, η Δήμητρα Ματσούκα απάντησε: 

«Ήμουν πάντα τυχερή σε αυτή τη δουλειά. Πάντα έχω περάσει πολύ ωραία. Δεν έχω τσακωθεί ακραία με κάποιον συνάδελφο. Ωστόσο, έχω αντιμετωπίσει με υπομονή σκηνοθέτη που είχε αγενή συμπεριφορά. Έχω πολλή υπομονή, γίνομαι σαφής. Συμβιβασμούς στη δουλειά μας κάνουμε όλοι, στην προσωπική μας ζωή δεν πρέπει να κάνουμε, έτσι πιστεύω».

Αναφέρθηκε δε σε ένα πρόσφατο περιστατικό που πρόσφατα την έβγαλε εκτός εαυτού:

«Αυτό που με έβγαλε εκτός εαυτού πρόσφατα είναι μια πιτσαρία στη γειτονιά μου. Κάθε φορά μου ζητάνε διεύθυνση και τηλέφωνο. Για κάποιο λόγο δεν περνούν τα στοιχεία στο σύστημα. Την τελευταία φορά είπα στην κοπέλα ο άνθρωπος έχει φτάσει στο φεγγάρι, όπως και διάφορα επιτεύγματα του ανθρώπινου είδους και τη ρώτησα "ακόμα δεν μπορούμε να περάσουμε τα στοιχεία μου στο σύστημα;"».

Τέλος, η ηθοποιός εξήγησε για ποιο λόγο ποτέ δεν μιλούσε δημόσια για την προσωπική της ζωή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την κρύβει. 

«Είμαι πια 22 χρόνια στη δουλειά και ποτέ δεν έβγαζα την προσωπική μου ζωή δημόσια. Είναι μια συστολή, είναι αυτή η ιδιοσυγκρασία μου. Δεν έχω λόγο να κρύψω κάτι. Είμαι πολλά χρόνια σε μια σχέση, δεν θα την κρύψω, αλλά δεν πηγαίνω σε μέρη που έχει φωτογράφους. Κοινωνικός άνθρωπος είμαι με την ουσιαστική έννοια, αλλά τα κοσμικά δεν μου αρέσουν καθόλου», είπε η Δήμητρα Ματσούκα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA