Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον τελευταίο καιρό ορισμένα ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Τζένιφερ Άνιστον είχε επιστρέψει στην αγκαλιά του Μπραντ Πιτ, αλλά σύμφωνα με τη Marca, η αγαπημένη σταρ είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Τζον Χαμ, ενώ το ζευγάρι προσπαθεί - εδώ και καιρό - να κρατήσει κρυφή τη σχέση του. Η είδηση για τη φερόμενη σχέση των δύο «έσκασε» πρώτα στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, τα οποία ανέφεραν ότι οι δυο τους έχουν βγει πολλά κρυφά ραντεβού. 

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: «Ήταν όλα στημένα - Με σκότωσαν κυριολεκτικά - Σαν να με πέταξε η οικογένειά μου»

Η Άνιστον και ο Χαμ γνωρίζονται από παλιά, αλλά όποτε είχαν διασταυρωθεί οι δρόμοι τους, αλλά σχεδόν πάντα ένας από τους δύο ήταν δεσμευμένος. «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Τζον είναι πλήρως γοητευμένος από την Τζένιφερ», ανέφερε πηγή στο Women's Day.

Οι δύο ηθοποιοί φέρονται να ήρθαν κοντά στα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της σειράς του Apple TV+, «The Morning Show», στο καστ της οποίας φέτος εντάχθηκε ο Χαμ. Μάλιστα, δημοσίευμα του International Business Times αναφέρει ότι η Άνιστον πίεσε πολύ τους παραγωγούς της σειράς να πάρουν τον Χαμ στη σειρά για να μπορεί να τον βλέπει κάθε μέρα. Σύμφωνα πάλι με το εν λόγω δημοσίευμα της αρέσει εδώ και δεκαπέντε χρόνια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα γινόταν ποτέ το τρίτο πρόσωπο εάν εκείνος είχε άλλη σχέση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA