Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποστομωτική απάντηση έδωσε ο Πιρς Μπρόσναν σε χρήστες του Facebook, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τη σύζυγό του, Κίλι Σέι Σμιθ, για τα κιλά της, παροτρύνοντάς τη να τα χάσει κάνοντας χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους. Όλα ξεκίνησαν όταν μία κοπέλα ανέβασε ένα κολάζ όπου στα αριστερά φαινόταν ο Πιρς Μπροσναν και η Κίλι Σέι Σμιθ τη δεκαετία του '90 όταν πρωτογνωρίστηκαν και στα δεξιά το ζευγάρι σήμερα. 

Διαβάστε ακόμη: MTV VMA 2022 - Anitta: Ποια είναι η Βραζιλιάνα σταρ που έβαλε «φωτιά» με την εμφάνισή της

Τα σχόλια γύρω από τη σιλουέτα της Κίλι Σέι Σμιθ κάτω από τη φωτογραφία, η οποία έγινε viral και στη συνέχεια διαγράφηκε, έδωσαν και πήραν με ένα χρήστη του Facebook να προσφέρει στην σύζυγο του Μπρόσναν χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους.

Όπως φαίνεται η ανάρτηση έπεσε στην αντίληψη του Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος έδωσε αποστομωτική απάντηση γράφοντας τα ακόλουθα: 

«Φίλοι της πρότειναν να χειρουργηθεί για να μειώσει το βάρος της. Αλλά αγαπώ πολύ κάθε καμπύλη του σώματός της. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου. Και επίσης επειδή απέκτησε τα πέντε παιδιά μας. Στο παρελθόν την αγαπούσα αληθινά για το πρόσωπό της, όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο που είναι η μητέρα των παιδιών μου. Και είμαι πολύ περήφανος για αυτήν, και πάντα επιδιώκω να είμαι αντάξιος της αγάπης της».

Ο Πιρς Μπρόσναν γνώρισε την Κίλι Σέι Σμιθ το 1994 τρία χρόνια μετά το θάνατο της πρώτης συζύγου του από καρκίνο ωοθηκών, ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA