Μενού
  • Α-
  • Α+

Αξέχαστη θα μείνει η βραδιά των βραβείων MTV VMA στο Νιου Τζέρσεϊ, καθώς υπήρξαν πολλές εμφανίσεις στη σκηνή των βραβείων που ξεχώρισαν. Εκτός από την «μοναδική» εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ με στολή αστροναύτη, το σόου των Maneskin, το οποίο «κόπηκε» και προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινό, τον σέξι χορό της Νίκι Μινάζ, στη σκηνή ανέβηκε η Anitta που έβαλε «φωτιά».

Διαβάστε ακόμη: Gerard Pique: Σενάρια για γάμο με τη νέα σύντροφό του, μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη - Εξαλλη η Shakira

Η 29χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι γνωστή για τις εκρηκτικές εμφανίσεις της, για ακόμα μία φορά, φρόντισε να «αναστατώσει» το κοινό που βρέθηκε στο Prudential Center, καθώς χάρισε το κοινό μια μοναδική ερμηνεία μεγάλης της επιτυχίας «Envolver», όμως οι περισσότεροι θα τη θυμούνται για τις χορευτικές της κινήσεις. Φορούσε ένα εφαρμοστό διάφανο, κόκκινο κορμάκι και λικνίστηκε σε έναν αισθησιακό χορό. Από την εμφάνισή της φυσικά δεν έλειψε και αυτό που την έκανε διάσημη... το twerking.

https://www.instagram.com/p/Ch3PXPjtMQR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«VMAs, νομίζατε ότι δεν θα κουνούσα τα οπίσθιά μου απόψε;», φώναξε στο κοινό, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, κάνοντάς το να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα και επιφωνήματα θαυμασμού. Φυσικά, δεν έλειψαν οι «προκλητικές» κινήσεις, με έναν από τους χορευτές να αγγίζει έντονα το σώμα της, αλλά και να σκύβει ανάμεσα στα πόδια της. 

https://www.instagram.com/reel/Ch2lnfkgPqA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια είναι η Anitta

Η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια, η οποία έχει αποκαλύψει ότι έχει κάνει εκατοντάδες πλαστικές επεμβάσεις, ανάμεσά τους ρινοπλαστική, πολλαπλές μειώσεις στήθους, αναμόρφωση της γνάθου και πολλές άλλες, έχει αποδείξει ότι ξέρει να δίνει μοναδικές εμφανίσεις, καθώς σε κάθε show της το κοινό περιμένει να δει κάτι sexy. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχθεί έντονη κριτική για τις κινήσεις της, μια και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι προκαλεί καθώς παραπέμπουν σε σεξουαλικές πράξεις. 

https://www.instagram.com/p/Ch0ez8dgaOt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από τραγουδίστρια, η Anitta είναι τραγουδοποιός, ηθοποιός, χορεύτρια, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών. Ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 8 ετών τραγουδώντας στη χορωδία της εκκλησίας Santa Luzia στο Ρίο ντε Τζανέιρο με την παρέμβαση των παππούδων της από τη μητέρα της. Στα 11 της, με το επίδομα που πήρε, αποφάσισε να παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικών. Αργότερα έλαβε μαθήματα χορού από τη δασκάλα της μητέρας της. Στα 16 της, τελείωσε ένα μάθημα στη διοίκηση σε μια τεχνική σχολή στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ενα χρόνο αργότερα, αποφάσισε να ακολουθήσει μια καλλιτεχνική καριέρα. Την ίδια χρονιά, ήταν η νικήτρια του βραβείου «Αποκάλυψη της Μουσικής».

Το καλλιτεχνικό όνομα της Anitta εμπνεύστηκε από τον χαρακτήρα Anita, από την τηλεοπτική σειρά TV Globo Presença de Anita. Θεώρησε ότι ο χαρακτήρας ήταν «καταπληκτικός» γιατί «θα μπορούσε να είναι σέξι χωρίς να φαίνεται χυδαία, κορίτσι και γυναίκα ταυτόχρονα».

https://www.instagram.com/p/Cfy9y3Mt1z0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να σημειωθεί ότι η Annita είναι η πρώτη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια που προτάθηκε για VMA. Το «Envolver» κατάφερε να επικρατήσει ανάμεσα σε άλλες latin επιτυχίες, όπως τα «Tití Me Preguntó» των Bad Bunny, το «Mamiii» των Becky G και Karol G, το «Remix» του Daddy Yankee, το «Pepas» του Farruko και το «In da Getto» των J Balvin και Skrillex.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA