Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Leonardo DiCaprio φιγουράρει για ακόμη μία φορά στα πρωτοσέλιδα για την χαοτική ερωτική ζωή του, καθώς πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι χώρισε με την 25χρονη σύντροφό του, το μοντέλο και ανερχόμενη ηθοποιό, Camila Morrone. Ο 47χρονος ηθοποιός και η 25χρονη τράβηξαν χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι, λίγο καιρό μετά τα γενέθλιά της, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους θαυμαστές του.

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Γιόρτασαν την 4η επέτειο γάμου τους - Το αδημοσίευτο βίντεο

Ο ηθοποιός άλλωστε είναι γνωστό ότι χωρίζει με τις συντρόφους του, μόλις εκείνες συμπληρώσουν το 25ο έτος της ηλικίας τους, με το επαναλαμβανόμενο μοτίβο να αναφέρεται ως «η κατάρα των 25». Ψυχολόγος ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι υπάρχουν λόγοι για τον οποίο ο Λεονάρντο συνεχίζει να βγαίνει με γυναίκες κάτω από μια συγκεκριμένη ηλικία.

Η Emma Kenny, σύμφωνα με την Mirror, ανέφερε ότι: «Βρίσκεται σε μια εξαιρετικά ασυνήθιστη θέση, η οποία του επιτρέπει να διαλέγει με ποια θέλει να είναι μέχρι να βαρεθεί ή να αναγνωρίσει ότι η σύντροφός του θέλει να προχωρήσιε η σχέση τους, ενδεχομένως σε γάμο ή παιδιά». Οταν ξεκινάει ένα ειδύλλιο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει ημερομηνία λήξης. Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Λεονάρντο ντι Κάπριο, με πηγή από το περιβάλλον του να τονίζει ότι χωρίζει με τις κοπέλες του όταν... μεγαλώνουν ή όταν έρχονται πολύ κοντά.

«Οι ηλικίες των γυναικών με τις οποίες βγαίνει και το σημείο στο οποίο τελειώνουν οι σχέσεις τους φαίνεται να συμπίπτουν με αυτούς τους δείκτες ζωής», είπε στη «Sun». Ισχυρίζεται επίσης ότι συμβαίνει επειδή «δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει τις περιπέτειές του» και δεν θέλει «να συμμορφωθεί με ένα κοινωνικό σχέδιο».

Ο κανόνας λοιπόν για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι διπλός. Βάζει ηλικιακό όριο τα 25 και δεν θέλει πολλές οικειότητες. Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, εξήγησε ότι υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους τερματίζει τις σχέσεις του ο Ντι Κάπριο.

«Οταν οι γυναίκες φθάνουν τα 25, ψάχνουν για περισσότερα - ψάχνουν να παντρευτούν και να νοικοκυρευτούν. Αυτό είναι κάτι που δεν θέλει ο Λίο. Δεν θέλει οικογένεια και δεν θέλει να είναι κοντά σε γυναίκες που μπορεί να τον πιέσουν για κάτι τέτοιο», δήλωσε η πηγή του DiCaprio. «Από τη στιγμή που γνωρίζεται με μια κοπέλα, ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Αν περάσει μια ηλικία, θα χωρίσουν. Αν έρθουν πολύ κοντά, θα χωρίσουν. Ο Λίο έχει μεγαλώσει, αλλά το γούστο του δεν έχει αλλάξει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA