Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Σύνοδο Κορυφής Vitae στο Βατικανό παρακολούθησε την περασμένη εβδομάδα ο J Balvin, ο οποίος γνώρισε τον πάπα Φραγκίσκο και μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί του, δημοσιεύοντας τα σχετικά στιγμιότυπα στο προφίλ του στο Instagram. Ο Κολομβιανός τραγουδιστής δημοσίευσε τις φωτογραφίες μαζί με βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να συνομιλεί με τον πάπα Φραγκίσκο.https://www.instagram.com/p/Ch-N711pzlL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διήμερη Σύνοδος, που διοργανώθηκε από την οργάνωση Vitae Global Foundation, είχε στόχο να «αξιοποιήσει τις τέχνες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας για να πυροδοτήσει έναν πολιτιστικό μετασχηματισμό που προάγει το κοινό καλό, τις παγκόσμιες αξίες και τη σύμπνοια ανθρώπων».

Η Σύνοδος προσέλκυσε πολλούς διάσημους συμπεριλαμβανομένων των Ντένζελ Ουάσινγκτον, Αλέσια Κάρα, Αντρέα Μποτσέλι, Μάρκους Μάμφορντ και Ντέιβιντ Ογιελόβο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA