Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε την Τρίτη (6/9) στο «Στούντιο 4» ότι υπήρξε περίοδος στη ζωή του που έκανε χρήση ναρκωτικών, αλλά ένα τροχαίο που παραλίγο να χάσει τη ζωή του, έγινε αφορμή για να τα κόψει «μαχαίρι». «Έχω κάνει. Δεν ξέρω αν μπορώ να τα πω βέβαια. Έχω κάνει διάφορες βλακείες ως νέος που δεν είναι άξια λόγου γιατί δίνεις και λάθος παράδειγμα μετά. Είναι λίγο επικίνδυνα. Έχει τύχει μια περίοδο να κάνω χρήση ναρκωτικών, το οποίο στην άγνοια κινδύνου που είχα τότε και στην τρέλα της δεκαετίας 20 - 25 να μη δίνεις σημασία, αλλά που μπορείς να φέρεις σε κίνδυνο και τον εαυτό σου και κάποιους ανθρώπους γύρω σου», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Διαβάστε ακόμη: Ο Harry Styles μάλλον «έφτυσε» τον Chris Pine για τα μάτια της Olivia Wilde - Το βίντεο που δίχασε το Twitter

Συνέχισε λέγοντας πως «Αυτό είναι κάτι που νομίζεις ότι το κάνεις ως χαβαλέ ως κάτι το οποίο το ελέγχεις, ως κάτι που μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να αντεπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία, αλλά μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να γυρίσει μπούμερανγκ και να καταστραφείς εντελώς. Ήμουν τυχερός και με αφορμή ένα περιστατικό που παραλίγο να σκοτωθώ σε τροχαίο είπα "τέλος". Μαχαίρι. Ήταν μια περίοδος που πέρασα μέσα από μια άγνοια κινδύνου ένα πεντάμηνο-εξάμηνο, μπορεί και χρόνο, και μετά είπα "μαχαίρι"».

Μάλιστα, τόνισε πως «Παραδόξως, ενώ δεν συνηθίζεται να είναι, για εμένα ήταν τόσο ισχυρή και μεγάλη η απόφαση να σταματήσω που είπα "Οκ" και το έλεγχα, το θεωρώ εύκολο, τουλάχιστον στον οργανισμό μου». 

Εξήγησε ότι «Δεν έφτασα στο σημείο να ζητήσω βοήθεια ειδικού. Δεν είχα περάσει αυτή τη γραμμή, σε τέτοιο σημείο εθισμού. Ήταν καθαρά για - προσωπική ευχαρίστηση - πήγα να πω, αλλά είναι προσωπική βλακεία. Μπορείς να περάσεις και λάθος μήνυμα γιατί θα πουν "είδες; το έκανε και τελικά το ξεπέρασε", αλλά όχι, δεν μπορείς να το ξεπεράσεις εύκολα. Καλό θα ήταν να μην το αρχίσεις ποτέ γιατί δεν ξέρεις πώς θα λειτουργήσει ο οργανισμός σου. Ανατρέχοντας πίσω με τη μνήμη μου, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε και λέω "πω, πω, Χριστέ μου, Άγιο είχα"». 

Τέλος, δεν έκρυψε πως η οικογένειά του δεν το γνώριζε και ίσως το μαθαίνει για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή. 

«Ήταν κάτι τόσο προσωπικό που το πέρναγα μόνος μου. Δεν ήταν και σε σημείο να πει κάποιος "κοίτα ο Μελέτης πως έχει γίνει". Η οικογένειά μου μπορεί να το μαθαίνει και τώρα πρώτη φορά, αλλά θέλω να πω ότι δεν έφτασα στο σημείο να επηρεαστεί η λειτουργικότητά μου στην καθημερινότητά μου, ώστε να μπουν ψύλλοι στα αυτιά τους», ανέφερε ο Μελέτης Ηλίας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA