Μενού
  • Α-
  • Α+

Το γύρο των social media κάνει ένα βίντεο από την πρεμιέρα της ταινίας «Don’t Worry, Darling» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στο οποίο ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, Χάρι Στάιλς, φέρεται να φτύνει τον συμπρωταγωνιστή του, Κρις Πάιν λίγο πριν καθίσει στη θέση του και όλα αυτά δίπλα από τη σκηνοθέτιδα της ταινίας, Ολίβια Γουάιλντ Στο ίδιο βίντεο ο Πάιν, ο οποίος εκείνη την ώρα χειροκροτούσε δείχνει να σταματάει, να κοιτάζει το πόδι του, ενώ είναι σαφής η δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του. Παρόλα αυτά χαμογελάει στο κενό, ενώ ο Χάρι Στάιλς φτιάχνει το σακάκι του. Από την άλλη, η Ολίβια Γουάιλντ κοιτάει τι συμβαίνει απαθής, ενώ χειροκροτάει συνεχώς.

Διαβάστε ακόμη: J Balvin: Η συνάντηση με τον πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό και η selfie στο Instagram

Το αν όντως ο Στάιλς έφτυσε τον Πάιν έχει διχάσει τους χρήστες του Twitter αφού οι μισοί επιμένουν ότι ήταν ξεκάθαρο πως το έκανε, ενώ οι υπόλοιποι το βρίσκουν αδύνατο ο Στάιλς να αποφάσισε μπροστά σε όλους να φτύσει τον συμπρωταγωνιστή του ό,τι διαφορές και αν έχουν μεταξύ τους. Μάλιστα, ισχυρίζονται πως ο Πάιν απλά πείραζε τα γυαλιά του που βρίσκονταν ανάμεσα στα πόδια του.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Πάντως, σε άλλο βίντεο που δείχνει την όλη σκηνή από διαφορετική γωνία λήψης - αν και από μεγαλύτερη απόσταση - οι δύο σταρ φαίνονται να έχουν μια φιλική συζήτηση, κάτι που δεν θα ήταν εφικτό εάν ο Στάιλς είχε μόλις φτύσει τον Πάιν.  Από την άλλη, τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως σε μια συνέντευξή του στο κόκκινο χαλί λίγο πριν το υποτιθέμενο περιστατικό με το φτύσιμο, ο Κρις Πάιν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με τη Φλόρενς Παφ, η οποία είναι γνωστό ότι ήταν σε κόντρα με την Ολίβια Γουάιλντ στα γυρίσματα. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Δεδομένου ότι ο Στάιλς και η Γουάιλντ είναι ζευγάρι, ο Στάιλς φέρεται να θεώρησε ότι ο Πάιν παίρνει το μέρος της Παφ στην όλη κόντρα και του «απάντησε» φτύνοντάς τον.  Όπως και να έχει, μέχρι στιγμής ούτε ο Πάιν ούτε ο Στάιλς έχουν κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA