Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι οικονομικές δυσκολίες συνεχίζονται για την Άμπερ Χερντ μετά την ήττα της στις δικαστικές αίθουσες στη διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, αφού η ίδια τώρα του χρωστάει περίπου 8,4 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση, αλλά η ίδια δεν μπορεί να βρει τα χρήματα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Harry Styles μάλλον «έφτυσε» τον Chris Pine για τα μάτια της Olivia Wilde - Το βίντεο που δίχασε το Twitter

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Marca, απευθύνθηκε σε διάσημους φίλους της, μεταξύ των οποίων η Κρίστιαν Στιούαρτ, η Μάργκοτ Ρόμπι, η Κάρα Ντελεβίν και ο Έλον Μασκ, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, αλλά η ανταπόκρισή τους δεν ήταν η αναμενόμενη για τη Χερντ. 

«Η Άμπερ έχει πλησιάσει αρκετούς από τους συναδέλφους της με την ελπίδα ότι θα τη βοηθήσουν ακόμα και με ένα μέρος να μείνει, αλλά συναντά απόρριψη», ανέφερε πηγή στη Marca.

Την ίδια στιγμή ο ρόλος της «κόπηκε» από την ταινία «Aquaman 2», ενώ δεν έχει δεχτεί πρόταση για ούτε ένα σημαντικό ρόλο από τότε που ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ, η οποία της κόστισε πολύ ακριβά. Οι παραγωγοί ταινιών την έχουν βάλει στη μαύρη λίστα, φοβούμενοι πως οι θεατές θα τις ταινίες στις οποίες θα πρωταγωνιστεί.

Η μόνη πρόταση που είχε το προηγούμενο διάστημα ήταν από την εταιρεία Zen Models, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία - ακατάλληλη για ανηλίκους - έναντι 9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA