Μενού
stelios-rokkos
Στέλιος Ρόκκος | NDP
  • Α-
  • Α+

Συγγνώμη ζήτησε - μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» - ο Στέλιος Ρόκκος από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, ο οποίος ξέσπασε κατά τη διάρκεια της παράστασης «Αντιγόνη» στη Θεσσαλονίκη αφού σε κοντινή απόσταση ο γνωστός τραγουδιστής έδινε συναυλία με αποτέλεσμα η μουσική να υπερκαλύπτει τα λόγια των ηθοποιών, με αποτέλεσμα ακόμα και οι θεατές να εκνευριστούν. 

Διαβάστε ακόμη: Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ξέσπασε σε παράσταση με αφορμή συναυλία του Στέλιου Ρόκκου - Αιχμές για τον προγραμματισμό

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δεν τα έβαλε με τον Στέλιο Ρόκκο παρά με τις αρμόδιες Αρχές που διοργανώνουν τα πολιτιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο γνωστός τραγουδιστής με το «Πρωινό», ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση, λέγοντας πως κατανοεί τον εκνευρισμό του ηθοποιού. 

«Το έμαθα κι εγώ μετά ότι ακουγόμασταν στο θέατρο. Η συναυλία ήταν κανονισμένη από την αρχή του καλοκαιριού. Αναβλήθηκε για μια μέρα γιατί τη μέρα της καθορισμένης ημερομηνίας έβρεχε και πλημμύρισε η πόλη. Έτσι η συναυλία έγινε την επόμενη μέρα. Αυτό που "έφταιξε" ήταν ότι το αεράκι που υπήρχε βοηθούσε στο να μεταφέρεται ο ήχος τόσο μακριά. Καταλαβαίνω απόλυτα τον εκνευρισμό του Ιεροκλή Μιχαηλίδη. 

Και εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Την ώρα που κάνεις μια τέτοια παράσταση και έχει πάει τόσος κόσμος να τη δει, να γίνεται αυτό. Ζητάω χίλια συγγνώμη γι΄αυτό, αλλά καταλαβαίνεις πώς είναι η συγγνώμη. Δε νιώθω ότι φταίω πουθενά. Στεναχωρήθηκα για τον Ιεροκλή και τα παιδιά που παίζουν στην παράσταση αυτή», είπε ο Στέλιος Ρόκκος στο «Πρωινό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA