Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αρμόδιες Αρχές που διοργανώνουν τα πολιτιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο στόχαστρο του Ιεροκλή Μιχαηλίδη που ξέσπασε, μάλλον δικαιολογημένα, κατα τη διάρκεια παράστασης στην πόλη. Ο λόγος; Η ταυτόχρονη διεξαγωγή συναυλίας, με τον Στέλιο Ρόκκο, σε πολύ κοντινή απόσταση, το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα η μουσική να υπερκαλύπτει τα λόγια των ηθοποιών που έπαιζαν στην επιδαυρική παράσταση «Αντιγόνη», προκαλώντας και τον εκνευρισμό των θεατών.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δεν τα έβαλε με τον Στέλιο Ρόκκο ή τους διοργανωτές της συναυλίας, καθώς το θέμα του δεν ήταν προσωπικό. Αλλά με εκείνους που συντονίζουν τα πολιτιστικά δρώμενα στην πόλη και δεν μπορούν να προβλέπουν ότι είναι πιθανό να συμβούν και τέτοια περιστατικά. «Δεν γίνεται να παίζει μια συναυλία σε μια άλλη ατμόσφαιρα, μιας άλλης παράστασης και το θέατρο είναι ευαίσθητο σε αυτά. Δεν μπορείς να ακούς τη μουσική από αλλού. Ήταν όμως τόσο έντονο, ήταν σα να ήταν ακριβώς μέσα στο θέατρο η συναυλία…» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως δεν ξαναβιώσει τέτοιο  περιστατικό και σημείωσε πως ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί γιατί οι περισσότεροι ηθοποιοί δεν ήταν από τη Θεσσαλονίκη «και ήταν σα να είναι φιλοξενούμενοί μας. Όταν παίζεις στον τόπο σου έχεις μία ευθύνη παραπάνω και νιώθεις και άσχημα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA