Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξαναφούντωσε, όπως όλα δείχνουν η κόντρα ανάμεσα στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Κριστίνα Αγκιλέρα, ύστερα από ανάρτηση της πρώτης στο προφίλ της στο Instagram χθες Τρίτη (13/9) που θεωρήθηκε ότι έκανε body shaming στην «αιώνια αντίπαλό» της. Μάλιστα, η Αγκιλέρα έκανε unfollow την Σπίαρς, με την οποία έχουν «on - off» κόντρα από τα τέλη της δεκαετίας του '90 όταν και οι δύο κυριαρχούσαν στα μουσικά charts παγκοσμίως. Από πλευράς της η Σπίαρς έσπευσε σήμερα Τετάρτη (14/9) να δώσει διευκρινίσεις μέσα από δεύτερη ανάρτησή της στο Instagram, τονίζοντας πως δεν είχε σκοπό να ασκήσει κριτική.

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Από πριγκίπισσα της ποπ, παραλίγο πριγκίπισσα στο παλάτι - Το άγνωστο φλερτ με τον Ουίλιαμ

«Αν είχα τις χορεύτριες της Κριστίνα Αγκιλέρα, θα φαινόμουν εξαιρετικά λεπτή. Θέλω να πω γιατί να μην το συζητήσω; Δεν νομίζετε ότι η αυτοπεποίθησή μου θα ήταν κάπως καλύτερη αν μπορούσα να επιλέξω πού μένω, που τρώω, ποιον πήρα τηλέφωνο, με ποιον βγήκα ραντεβού και ποιος ήταν στη σκηνή μαζί μου; Είναι δύσκολο μερικές φορές να βλέπω τώρα πόσο μου αφαίρεσαν από τη γυναικεία μου υπόσταση εκείνη την εποχή και όλοι το έβλεπαν, αλλά κανείς δεν έλεγε τίποτα. Τέλος πάντων… Θα είμαι εδώ και θα συζητάω για πράγματα που οι άνθρωποι δεν μίλησαν ποτέ», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία συνοδευόταν από την ακόλουθη φράση του κωμικού ηθοποιού, Ρόντνεϊ Ντέηντζερφιλντ: «Ανακάλυψα πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος να δείχνεις αδύνατος: να κάνεις παρέα με χοντρούς ανθρώπους». Ωστόσο, η ανάρτηση της Σπίαρς δεν άρεσε στους φαν της με τους περισσότερους να την προτρέπουν να την κατεβάσει, δείχνοντας τη δυσαρέσκεια και την ενόχλησή τους. 

https://www.instagram.com/p/CibIJgMpyi9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως, παρά το γεγονός ότι η Κριστίνα Αγκιλέρα δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο ή κάποια σχετική ανάρτηση για να απαντήσει, το όνομά της πλέον απουσιάζει από τους σχεδόν 42 εκατομμύρια followers της Μπρίτνεϊ. Ύστερα από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η Σπίαρς επανήλθε με νέα ανάρτηση μέσω της οποίας έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις:

«Σε καμία περίπτωση δεν ήμουν επικριτική με το όμορφο σώμα της Κριστίνα, είναι αυτό που είναι. Πήγα μια φορά να δω το σόου της και το κυριότερο που παρατήρησα ήταν η διαφορά των ανθρώπων μας στη σκηνή. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκα καν στη Κριστίνα, δείτε το ποστ μου. Εμπνεύστηκα από το σόου της και είναι μια όμορφη γυναίκα με δύναμη … Σε ευχαριστώ, Κριστίνα που με ενέπνευσες

https://www.instagram.com/p/CidYiczuBJG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να κάνω κριτική σε κανέναν. Αυτό που πόσταρα είναι μια προβολή των ανασφαλειών που αντιμετωπίζω ως αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο με αντιμετώπισαν οι γονείς μου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης… Ποτέ δεν θα ντρόπιαζα σκόπιμα κανέναν γιατί ξέρω πώς είναι να ντρέπεσαι για το σώμα σου. Παλεύω με αυτό λόγω του πώς νιώθω εγώ για τον εαυτό μου, όχι επειδή μισώ το πώς φαίνεται ο καθένας. Αισθάνομαι ότι η οικογένειά μου ήξερε ότι ήμουν ανασφαλής και οι άνθρωποι προσπαθούσαν σκόπιμα να τροφοδοτήσουν αυτή την ανασφάλεια με το να μην με αφήνουν να επιλέγω τους ανθρώπους που ήταν στη σκηνή μαζί μου. Εκτιμώ την κατανόηση όλων σας για μένα καθώς προσπαθώ να καταλάβω αυτή τη νέα ζωή που ζω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA