Μενού
  • Α-
  • Α+

Τι και αν αίγλη τους πέρασε, τι και αν σήμερα δεν απασχολούν την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, η Melanie C, μια εκ των πέντε των Spice Girls, τάραξε τα νερά της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, καθώς αποκάλυψε ότι πριν από κάποια χρόνια έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης σε ξενοδοχείο της Τουρκίας, ενώ της έκαναν μασάζ, πριν από συναυλία του συγκροτήματος. Μάλιστα, ήταν το βράδυ πριν από την πρώτη συναυλία του συγκροτήματος στην Τουρκία και μιλώντας στο podcast της μυθιστοριογράφου Elizabeth Day, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η επίθεση έγινε στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Το body shaming στην Christina Aguilera έφερε unfollow - «Ποτέ δεν θα ντρόπιαζα κανέναν»

«Ένιωσα παραβιασμένη. Ένιωθα πολύ ευάλωτη. Ένιωσα αμήχανα», είπε. «Και τότε ένιωσα αβεβαιότητα. Το κατάλαβα σωστά; Ήμουν σε ένα περιβάλλον όπου έβγαζες τα ρούχα σου με αυτόν τον επαγγελματία», πρόσθεσε, σύμφωνα με το BBC. Η τραγουδίστρια, της οποίας το πλήρες όνομα είναι Melanie Chisholm, είπε ότι «έθαψε αμέσως» το περιστατικό επειδή έπρεπε να επικεντρωθεί στο ντεμπούτο της συναυλίας των Spice Girls.

«Δεν ήθελα να κάνω φασαρία, αλλά δεν είχα και χρόνο να ασχοληθώ», συμπλήρωσε, λέγοντας ότι το γεγονός ότι δεν επεξεργάστηκε ποτέ εκείνη την εποχή την επίθεση, την έκανε «να θαφτεί για χρόνια και χρόνια...». Μόνο όταν άρχισε να γράφει τα απομνημονεύματά της «Who I Am», οι αναμνήσεις άρχισαν να ξαναζωντανεύουν.

«Μου ήρθε σε ένα όνειρο, ή μάλλον, ξύπνησα και ήταν στο μυαλό μου. Και είπα, ''Θεέ μου, δεν το έχω σκεφτεί καν να το έχω στο βιβλίο''. Τότε, φυσικά, έπρεπε να σκεφτώ ''θέλω να το αποκαλύψω αυτό;'' Και απλώς σκέφτηκα, στην πραγματικότητα, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για μένα να το πω και τελικά να το αντιμετωπίσω και να το επεξεργαστώ''», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η σταρ περιέγραψε το περιστατικό ως μια «ήπια εκδοχή» σεξουαλικής επίθεσης, τονίζοντας ότι ήθελε να μοιραστεί τις λεπτομέρειες λόγω του αντίκτυπου που είχε πάνω της. «Με έχει επηρεάσει. Αλλά το είχα θάψει, και είμαι σίγουρη... πολλοί άνθρωποι το κάνουν».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA