Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πολυαναμενόμενο σχήμα με τον Διονύση Σχοινά και τον Γιώργο Μαζωνάκη στο «Κέντρο Αθηνών» ναυάγησε με τον πρώτο να αποχωρεί, ύστερα από έντονη φημολογία για διαφωνίες στη μαρκίζα αρχικά, αλλά και στο χρόνο παραμονής του καθενός στη σκηνή αν και ο Διονύσης Σχοινάς εξήγησε μέσω Instagram ότι ο πραγματικός λόγος της αποχώρησής του ήταν το γεγονός ότι η sold out πρεμιέρα τους αναβλήθηκε δύο φορές χωρίς ο ίδιος να ειδοποιηθεί. Λίγες ώρες αργότερα ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε τη δική του «απάντηση», ανακοινώνοντας ταυτόχρονα νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα του. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Μαζωνάκης - Διονύσης Σχοινάς: Η «μαρκίζα» προκάλεσε ρήξη - Πώς και γιατί ναυάγησε η συνεργασία τους

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβασε βίντεο στο προφίλ του στο Instagram όπου τραγουδάει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Διονύση Σχοινά, το «Ποτέ», στέλνοντας στο τέλος το δικό του μήνυμα. «Ποτέ, δεν με κατάλαβες ποτέ, ποτέ σου δεν με γνώρισες, ποτέ. Η μουσική ενώνει μάγκες», ανέφερε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο βίντεο που ανέβασε, ανακοινώνοντας πως η πρεμιέρα του θα γίνει τελικά στις 29 Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα είναι μόνος του ή εάν κάποιος άλλος τραγουδιστής θα πάρει τη θέση του Διονύση Σχοινά.

https://www.instagram.com/reel/Cikx4wHDTKg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA