Μενού
  • Α-
  • Α+

«Σεισμό» στα social media προκάλεσε το φιλί που αντάλλαξε με θαυμάστριά του ο Ενρίκε Ιγκλέσιας στο Λας Βέγκας. Ο σταρ της λάτιν ποπ μουσικής, ο οποίος είναι σε σχέση από το 2001 με την πρώην τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, φιλήθηκε επανειλημμένα με τη θαυμάστριά του και το βίντεο που διέρρευσε κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τις αντιδράσεις στο Twitter να είναι πολλές. Αρχικά, ο 47χρονος Ισπανός τραγουδιστής δίνει στη γυναίκα ένα φιλί στο μάγουλο ενώ εκείνη ποζάρει για μια selfie φωτογραφία, όμως η θαυμάστρια του τραγουδιστή γύρισε το κεφάλι της και άρχισε να φιλάει παθιασμένα τον Ιγκλέσιας στα χείλη, ο οποίος την αγκάλιασε και την κράτησε σφιχτά από τη μέση της, ενέδωσε στο φιλί της και στη συνέχεια την έσπρωξε και αποχώρησε, ενώ η γυναίκα είχε ένα τεράστιο χαμόγελο.

Διαβάστε ακόμη: Shakira - Gerard Pique: Δυσαρεστημένος ο άσος της Μπαρσελόνα με τους όρους της τραγουδίστριας για το διαζύγιο

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Παρασκευή το βράδυ στο #LASVEGAS @resortsworldlv τα λέμε απόψε!!!!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο. Οι θαυμαστές του έδειξαν να διχάζονται με το σκηνικό, με άλλους να εκφράζουν τη ζήλια τους και άλλους να ρωτούν για τη σύντροφό του τραγουδιστή και πως το δέχθηκε.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Πόσο τυχερή. Είσαι υπέροχος με τους θαυμαστές σου» σχολίασε κάποιος σύμφωνα με το Page Six, ενώ άλλος χρήστης του Twitter ανέφερε: «Ό,τι συμβαίνει στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας». Πολλές από τις θαυμάστριες του Ιγκλέσιας σχολίασαν ότι θα ήθελαν να είναι στη θέση της, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως δεν τους άρεσε το φιλί σε άλλη γυναίκα, πέρα από τη σύντροφό του, Αννα Κουρνίκοβα, σχολιάζοντας ότι επρόκειτο για ακατάλληλη συμπεριφορά, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA