Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε την Τρίτη (20/9) μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 στο ναυάγιο της συνεργασίας του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα δούμε τον σύζυγό της στο πλευρό της στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζεται η ίδια με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά σύντομα θα έχουμε νεότερα για το που θα τραγουδήσει εκείνος τον φετινό χειμώνα αφού από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε, δέχτηκε πολλές προτάσεις για να κάνει αυτό που κάνει κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία σε κλαμπ της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμη: Ελενα Παπαρίζου για ξύλο Light με Snik στα MAD: «Επρεπε να το ζήσουμε και αυτό»

«Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out χωρίς να τον ενημερώσει, χωρίς να αποφασίσει από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του και για την ακρίβεια χωρίς να τον ενημερώσει κανείς. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια και σεβασμός στο κοινό, γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Αν ο Διονύσης, που είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σωστός σε όλη του την πορεία, κάνει κάτι τέτοιο, σημαίνει πως έχει δίκιο», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως «Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος, ο Διονύσης ποτέ. Εγώ από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κύριο Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή». 

Αποκάλυψε πως κοντά στις 26 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, ενώ σε ερώτηση εάν θα μπορούσε ο Διονύσης Σχοινάς να προστεθεί στο σχήμα, η απάντηση της γνωστής τραγουδίστριας ήταν ξεκάθαρη. «Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σας από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής», απάντησε η Καίτη Γαρμπή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA