Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως έχει αφήσει οριστικά πίσω του τα 12 χρόνια σχέσης του με τη Σακίρα. Πλέον, έχει γυρίσει εντελώς σελίδα στην προσωπική του ζωή, με το νέο κεφάλαιο να γράφει «Κλάρα Κία Μάρτι», όνομα το οποίο αντιστοιχεί στη νέα του σύντροφο.

Μάλιστα, αυτό το διάστημα ο στόπερ της Μπαρτσελόνα περνάει μαζί της ξέγνοιαστες και ρομαντικές στιγμές στο Παρίσι. Το ζευγάρι αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το διάλειμμα των εθνικών ομάδων για να επισκεφτεί τη ρομαντική πόλη. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής η 23χρονη έγιναν αντιληπτοί από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τους απαθανάτισαν σε τρυφερά τετ α τετ στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Σακίρα πάντως έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ τον περασμένο Ιούνιο στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Elle που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά τον Οκτώβριο χωρίς να κρύψει ότι η ζωή της είναι πολύ δύσκολη από τη στιγμή που διαλύθηκε η σχέση τους. «Για μένα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μιλήσω για αυτό ειδικά τώρα που είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι σε αυτήν την κατάσταση σε συνέντευξη. Δεν έχω μιλήσει και προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα. Και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσω γι' αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα και επειδή είμαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά η Σακίρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA