Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent θα συναντηθούν επί σκηνής, καθώς θα πρωταγωνιστήσουν σε μία μεγαλειώδη συναυλία, παραγωγή της Panik Live, powered by Coca-Cola, την πρώτη green συναυλία στην Ελλάδα, για τα 40 χρόνια του εμβληματικού ΟΑΚΑ, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τις δεκάδες πλατινένιες επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις, θα «μαγέψει» με τα προσωπικά του χιτ και τις δυνατές του ερμηνείες.

Ο 50 Cent, ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς rappers παγκοσμίως, ολοκληρώνει το φετινό του tour στην Αθήνα, όπου έρχεται με full band και full program, μετά από 16 χρόνια και θα συναρπάσει όπως μόνο εκείνος ξέρει. Opening acts θα κάνουν: η Josephine ο FY και οι Kings. Special guests: ο Light και ο Rack. Host ο Alexandros Kopsialis.

Τα εισιτήρια της παράστασης βρίσκονται ήδη σε προπώληση με το φθηνότερο να ξεκινά από τα 20 ευρώ και το ακριβότερο να φτάνει τα 250 ευρώ, αντίστοιχα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA