Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και δεν έκρυψε πως πάντα ήταν φιλόδοξη, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο έχασε την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. «Ήμουν φιλόδοξο παιδί. Ήθελα να πετύχω σε ό,τι κάνω και είχα πολλά όνειρα. Μου αρέσει όταν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και θεωρώ ότι μου πάει πολύ η κάμερα. Στην αρχή της καριέρας μου μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν η εμπορική μου επιτυχία παρά η εμφάνιση μου», δήλωσε η ηθοποιός, ενώ στην πορεία εξήγησε για ποιο λόγο έχασε την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Ματαράγκας: «Ο Χρήστος Πολίτης μπορούσε να τα πει αυτά όσο ζούσε ο Φώσκολος ή όταν τελείωσε η Λάμψη»

«Πέρασε η ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό και την έχασα, γιατί δυστυχώς δεν ήμουν έτοιμη, ατυχώς για μένα. Η σχέση μου με την τηλεόραση ήταν πάντα on - off. Περιμένω μια τηλεοπτική πρόταση να με γοητεύσει. Για πολλά χρόνια αρνιόμουν δουλειές, αλλά είναι πολυτέλεια. Αποφάσισα να λέω "ναι" σε ό,τι καλύτερο. Είμαι πολύ καλή στο να κλείνω καλά χρήματα για τις δουλειές μου, αλλά όχι και να τα λαμβάνω», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο, λέγοντας πως «Μέχρι στιγμής είμαι ok με την εμφάνισή μου. Όταν θα με δω αλλαγμένη, εύχομαι να είμαι ώριμη και γεμάτη, ώστε να προχωρήσω και με αυτό το γεγονός. Θα ήθελα να μην είμαι μία από τις γυναίκες που δεν είναι συμβιβασμένες με τον χρόνο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA