Μενού
  • Α-
  • Α+

O Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το φετινό κύκλο του GNTM και σχολίασε τόσο την κριτική επιτροπή - δηλώνοντας πως δεν του αρέσει η Σοφία Χατζηπαντελή - όσο και τις υποψήφιες παίκτριες, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι φέτος συμμετέχουν και μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες. «Το είδα το GNTM. Υπάρχει μια κομπλεξική τάση από τους κριτές να βρουν άκομψα πράγματα για να δείξουν ότι η εποχή περνάει και όλα πρέπει να αλλάζουν. Και το αποτέλεσμα είναι να βρίζουν πανέμορφα κορίτσια. Αυτό δεν μου αρέσει. Να τα πληγώνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα και να τα κάνουν να νιώθουν "τσίρκο". Εγώ θα έφευγα», δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης, χαρακτηρίζοντας «λυπηρό που πάνε μεγάλες ηλικίες. Αν δεν μπορούμε να δειχτούμε, ας καθίσουμε στην άκρη».

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Τo τρανς μοντέλο που προβλημάτισε τους κριτές - Πέρασε με 3 «ναι»

Όσον αφορά την κριτική επιτροπή ο Λάκης Παπαδόπουλος ανέφερε: «Τη Βίκυ Καγιά την αγαπάει ο κόσμος. Ακόμα και σε παράπτωμα να πέσει, θα της το συγχωρήσουν. Ο Γιώργος Καράβας ευγενέστατος. Ο Τάσος Σοφρωνίου πότε θα το βγάλει το καπέλο;». Ωστόσο, η Σοφία Χατζηπαντελή όπως είπε δεν του αρέσει και εξήγησε το λόγο. 

«Δεν μου αρέσει. Είναι σαν να δείχνει ότι ξιπάζει την ελληνική αισθητική. Τα φρύδια δεν μας πειράζουν, εγώ θα τα κούρευα. Είναι ρόλοι όλα αυτά. Κάνε τον κακό εσύ να πάμε καλά», κατέληξε ο Λάκης Παπαδόπουλος.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA