Μενού
  • Α-
  • Α+

Το κατώφλι του The 2night Show, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, πέρασε ο Γρηγόρης Βαλτινός και, μεταξύ άλλων, συγκλόνισε όταν μίλησε για το πώς γνώρισε τον πατέρα του στα 20 του χρόνια και πόσο του έλειπε η πατρική φιγούρα όταν ήταν παιδί, «Είχαν χωρίσει οι δικοί μου από όταν ήμουν ενός έτους και τον είδα μετά από 20 χρόνια, τότε που γύρισε από την Αμερική. Υπήρχε πατριός. Δεν αντικαταστάθηκε, υπήρχε η έλλειψη. Πιθανόν να υπάρχει ακόμα, αν σκάψουμε βαθύτερα. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας, τα ξεπερνάς αυτά τα πράγματα. Είναι όμορφο που τα ξεπέρασες και συγχώρεσες κάποια πράγματα που σε πόνεσαν» είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός και πρόσθεσε:

«Βρεθήκαμε πρώτη φορά σε ουδέτερο έδαφος. Ήρθε από την Αμερική συναντηθήκαμε στο σπίτι μιας θείας. Άνοιξα εγώ την πόρτα, τον περίμενα να έρθει, κοιταχτήκαμε αρκετή ώρα, νίκησα, πρώτος έκλαψε εκείνος. Έτσι έπρεπε να γίνει ενδεχομένως. Τον συγχώρεσα αμέσως, πριν τον δω. Οι άνθρωποι τότε δεν ήταν πολύ ενημερωμένοι. Μπορούσαν να χωρίσουν για ασήμαντη αφορμή γιατί δεν υπήρχε η γνώση για να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα. Εγώ το κατάλαβα κάποια στιγμή και τελείωσαν όλα μέσα μου. Βέβαια, δεν ξέρω, όταν ένα παιδί, ειδικά αγόρι, όταν λείπει ο πατέρας σε όλη του τη ζωή σχεδόν, τι αφήνει μέσα του. Εγώ προσπάθησα να μη μου αφήσει τίποτα και προσπάθησα όλα αυτά τα πράγματα που με πονέσανε να μην τα κάνω σε άλλους».

Στη συνέχεια τόνισε πως σαν πατέρας δυο αγοριών ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει τα ίδια λάθη με τον δικό του γι΄ αυτό ήταν πάντα δίπλα τους. «Αν εξαιρέσουμε κάποιες εργατοώρες που έλειπα μοιραία από το σπίτι όλες τις άλλες ώρες ήμουν εκεί. Η μόνη μου φροντίδα και σκέψη είναι τα παιδιά μου γιατί εσύ ευθύνεσαι που τα έφερες σε έναν κόσμο πολύ δύσκολο και επικίνδυνο. Ήμουν πάντα δίπλα. Όλες τις ελεύθερες μου ώρες ήμουν εκεί. Προσπάθησα να τους αφήσω ουσιαστικά πράγματα, δηλαδή να τους αφήσω αγάπη, γνώση και να τους δείξω τον κίνδυνο χωρίς να τους νουθετήσω» σημείωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA