Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος είχε η έκκληση του Βασίλη Μπισμπίκη στο Instagram να βρεθεί ο σκύλος του. Σε story του στο Instagram, ο Βασίλης Μπισμπίκης γνωστοποίησε ότι ο σκύλος του χάθηκε και ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους βοήθεια για την εύρεσή του. Πιο συγκεκριμένα, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία του και κάτω από αυτή είχε γράψει: «Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχασα τον σκύλο μου απόψε στις 23:00 στα σύνορα Πεύκης Αμαρουσίου. Είναι ο μαύρος σκυλάκος με το πορτοκαλί λουράκι και ακούει στο όνομα Τάισον».

Λίγες ώρες πριν, η πρώην σύζυγός του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ανακοίνωσε πως ο σκύλος τους τελικά, βρέθηκε και είναι σώος. «Βρέθηκε το ατίθασο αγόρι μας με την πολύτιμη βοήθεια της κας Μαρίζας Χριστοφίδου Pet Rescue Ηράκλειο!!! Νιώθω απέραντη χαρά και ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια και συμπαράσταση όλων σας!!!! Υπάρχει και η πολύ καλή πλευρά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης! Κα Χριστοφίδου δε βρίσκω λόγια να σας ευχαριστήσω, όπως όλες και όλους αυτούς που πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους!!!», έγραψε κάτω από μια φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία ποζάρει με τον Τάισον.

https://www.instagram.com/p/CjqCaDcIb8B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA