Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο αιχμηρός διάλογος που είχαν το βράδυ του Σαββάτου (22/10) η Αντζελα Δημητρίου και η Καίτη Γαρμπή κατά τη διάρκεια του live του J2US, απασχόλησε τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Απόσπασμα των όσων έγιναν στο μουσικό show παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας (24/10) και η εκπομπή Happy Day. Με αφορμή τα σχόλια που ακούστηκαν για την κόντρα των δύο γυναικών η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο οι σχέσεις της Άντζελας Δημητρίου και η Καίτης Γαρμπή είναι ψυχραμένες.

Διαβάστε ακόμη: Matthew Perry: «Εχω ξοδέψει γύρω στα 9 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να απεξαρτηθώ»

«Εχουν συγγενική σχέση. Απ’ ότι διαβάζω, ο αδερφός της Άντζελας Δημητρίου υπήρξε παντρεμένος με την αδερφή της Καίτης Γαρμπή και έχουν και ένα παιδί μαζί. Ο χωρισμός δεν ήταν εύκολος, υπήρξε ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και από εκεί ξεκίνησε το υποκοριστικό «Καιτούλα», όπως την αποκαλεί η Άντζελα», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία ωστόσο δεν γνώριζε λεπτομέρειες. «Με τον χωρισμό διχάστηκαν οι δύο οικογένειες», συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.

Δημητρίου - Γαρμπή: Τι συνέβη στο J2US

Υπενθυμίζεαι ότι η Αντζελα Δημητρίου και ο παρτενέρ της Παύλος Σταματόπουλος ανέβηκαν στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου (22/10) και ερμήνευσαν το τραγούδι «Τατουάζ» και αμέσως μετά βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή. Οι κριτικές ήταν ανάμεικτες, με τους περισσότερους όμως να συμφωνούν πως η εμφάνισή τους ήταν καλή, ζητώντας από τον Παύλο Σταματόπουλο να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο. Αφού όλοι οι κριτές είπαν έκριναν το ζευγάρι, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να σταθεί περισσότερο στην Άντζελα Δημητρίου, η οποία διέκρινε πως η Αντζελα Δημητρίου δεν ήταν πολύ καλά και έτσι δεν δίστασε να την ρωτήσει οn air αν συμβαίνει κάτι.

«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι σήμερα το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο. Μπράβο του, γιατί κάτι έχει. Κάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, έλα αφού τα ξέρουμε αυτά», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου να απαντά: «Είμαι μια χαρά, δεν έχω τίποτα. Όλα καλά είναι Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;». «Οχι απολύτως τίποτα, αυτά είναι τα μυστικά είναι μεταξύ μας», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή συνεχίζοντας την κριτική στον Παύλο Σταματόπουλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA