Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανησυχία στους θαυμαστές της προκάλεσε η Κέιτι Πέρι κατά τη διάρκεια συναυλίας της, όταν μέρος του προσώπου της φάνηκε ότι «παρέλυσε» για λίγα δευτερόλεπτα. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, η τραγουδίστρια φαίνεται ότι κλείνει ακούσια το δεξί της βλέφαρο κατά τη διάρκεια συναυλίας. Αν και προσπάθησε να επαναφέρει το μάτι της στο φυσιολογικό, η ίδια δεν τα κατάφερε και χρησιμοποίησε το χέρι της για να τεντώσει το δέρμα και να ξαναβάλει το βλέφαρο στη θέση του.

Διαβάστε ακόμη: Σμαράγδα Καρύδη: «Ημουν στο σούπερ μάρκετ και άκουσα μια μάνα να λέει πόσο άσχημη είμαι»

https://www.tiktok.com/@katyperrytv/video/7157762813413313798

Τα σχόλια στο Twitter πήραν... φωτιά. Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι το γεγονός αυτό μπορεί να είναι ενδεικτικό παράλυσης του προσώπου (κάτι σαν αυτό που έπαθε ο Τζάστιν Μπίμπερ) ή ακόμη και ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ωστόσο, δεν έλειψαν τα σχόλια που υπονοούσαν ότι με αυτά που κάνει απλά θέλει να τραβήξει την προσοχή, κάνοντας λόγο για «διαφημιστικό κόλπο» της τραγουδίστριας.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Να σημειωθεί ότι η Κέιτι Πέρι δεν έχει απαντήσει σχετικά με τις εικασίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για την υγεία της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA