Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εγγονή του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Αριάνα, βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα κι επισκέφθηκε ξανά την αγαπημένη της Μύκονο. Αυτή τη φορά στο ταξίδι-αστραπή, συνοδευόταν από την μητέρα της Νταϊάνα Ροκφέλερ. Το μοντέλο θέλησε να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης στο νησί των Ανέμων την συγκεκριμένη περίοδο που δεν «βουλιάζει» από τουρισμό και η συγκυρία ήταν ιδανική για να συνδυάσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις περνώντας και ποιοτικό χρόνο με την μητέρα της. Μάλιστα, ανέλαβε και χρέη... ξεναγού μιας και η Νταϊάνα Ροκφέλερ επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας και γοητεύτηκε από τα όμορφα σοκάκια του νησιού.

Επίσης, παρευρέθηκε στη λειτουργία για την πανήγυρη του Αγίου Αρτεμίου, πολιούχου του νησιού, συνοδεία αρκετών γνωστών φυσιογνωμιών του νησιού, μια εξ αυτών και η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογιού. Η κυρία Μονογιού την συνόδευσε στις εκκλησίες του Αγίου Αρτεμίου και Αγίου Γεράσιμου. Μάλιστα στην συγκεκριμένη της εμφάνιση επέλεξε να φορέσει παπούτσια και τσάντα από το γνωστό brand Α. Μουριάδης. Φήμες λένε ότι μέσα στα πλαίσια της ολιγοήμερης παραμονής της στην Ελλάδα, η Αριάνα φωτογραφήθηκε για το γνωστό brand και δεν αποκλείεται να επισκεφθεί πολύ σύντομα την Αθήνα για μια συνεργασία έκπληξη με την εν λόγω εταιρεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA