Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Νικολέττα Καρρά, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha, «Αυτή η Νύχτα Μένει», βρέθηκε την Τετάρτη (2/11) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε στη σειρά «Πενήντα - Πενήντα» όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στη συνεργασία που είχε μαζί του. Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου εάν μπορεί να δει τη σειρά μετά από όσα έχουν συμβεί, η ίδια απάντησε καταφατικά αν και δεν έκρυψε πως και να θέλει να το δει, δεν παίζεται πουθενά. 

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Σμαραγδής για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Προσπάθησαν να τον επιβάλλουν να παίξει τον Υψηλάντη»

«Το Πενήντα - Πενήντα ήταν μία πάρα πολύ ωραία δουλειά, με πολύ ωραίες ερμηνείες, είχε μία τεράστια επιτυχία. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που καλούνται άλλοι να το κρίνουν. Θα το κρίνει η δικαιοσύνη», είπε η Νικολέττα Καρρά, ξεκαθαρίζοντας στη συνέχεια πως η ίδια δεν είχε κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν και δεν ήταν «και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου». 

«Προσωπικά δεν είχα κάποιο θέμα. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε συνεργαστεί και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Ακούγονταν διάφορα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα ακούσει τόσο χοντρά πράγματα που ακούστηκαν στη συνέχεια. Είχα ακούσει για κάποιες περίεργες συμπεριφορές, το 'βλεπα κι εγώ ότι ενδεχομένως δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου, αλλά προσωπικά δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα».

Τέλος, όταν τη ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου εάν θα συνεργαζόταν μαζί του σε περίπτωση που εκείνος αθωωθεί στο δικαστήριο, η Νικολέττα Καρρά είπε χαρακτηριστικά: 

«Δεν μπορώ να το σκεφτώ ή να το απαντήσω. Έχω δεδομένο στο μυαλό μου ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα είναι εύκολο να ξαναδουλέψει, όποια κι αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου. Τη Δικαιοσύνη οφείλουμε να την εμπιστευόμαστε, από την άλλη. Αν δεν εμπιστευτούμε και τη Δικαιοσύνη, τι θα συμβεί; Θα υπάρξει τεράστιο χάος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA