Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης λίγο καιρό μετά τη δικαστική διαμάχη τους που αφορούσε στη διατροφή των παιδιών τους, βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας και τραγουδούσε η Αποστολία Ζώη. Το πρώην ζευγάρι που απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης, που αφορούσε στο γεγονός ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν κατέβαλλε στην πρώην σύζυγό του, τη διατροφή των παιδιών τους, βρέθηκε στην ίδια εκδήλωση, όπως έκαναν η παρουσιάτρια και ο τραγουδιστής γνωστό με stories που δημοσίευσαν στο Instagram.
Διαβάστε ακόμη: Τζούλια Νόβα: Η απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογραφία με το μεσαίο δάχτυλο


Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι έφτασε στα δικαστήριο καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν έδινε στην παρουσιάστρια το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών, με αποτέλεσμα εκείνη να αναγκαστεί να ακολουθήσει τη νομική οδό, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καθώς κρίθηκε ένοχος.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.