Μενού
  • Α-
  • Α+

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους. Η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή και ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή διότι από το 2020 δεν είχε δώσει στην πρώην σύζυγό του τα χρήματα για τη διαβίωση των δύο παιδιών τους. 

Διαβάστε ακόμη: Εριέττα Κούρκουλου: Το κείμενο για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είχαν πάρει διαζύγιο το 2019 και το ποσό της διατροφής είχε οριστεί σε 4.000 ευρώ προκειμένου να μην αλλάξει κάτι στις συνήθειες των παιδιών τους. Σήμερα (4/10) ο Θοδωρής Μαραντίνης καταδικάστηκε για τη μη καταβολή της διατροφής την περίοδο της πανδημίας, το 2020. Σύμφωνα με τον ALPHA, η παρουσιάστρια είπε ενώπιον του δικαστηρίου πως ντρέπεται και δεν νιώθει καλά που έφτασε σε αυτό το σημείο και δεν θέλει όλο αυτό να πάρει δημοσιότητα. Ανέφερε επίσης πως το χρονικό διάστημα του καλοκαιριού ο Θεοδωρής Μαραντίνης έκανε 66 συναυλίες, γύρισε όλη την Ευρώπη και ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε, παρόλο που είχε οικονομικές απολαβές, να πληρώσει τη διατροφή που πλέον είναι 2.000 ευρώ, μετά από ιδιωτικό συμφωνητικό. Επίσης είπε πως αναγκάστηκε ο πατέρας της να της δώσει χρήματα για τα έξοδα των παιδιών, γεγονός που αποδεικνύεται από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου υποστήριξε ότι πριν γίνει το δικαστήριο, ο Θοδωρής Μαραντίνης κατέβαλε 5.000 ευρώ προκειμένου να αποφύγει την εκδίκαση της υπόθεσης. 

Επίσης η Σίσσυ Χρηστίδου είπε πως είναι κατανοητό ότι κατά τη διάρκεια του lockdown ήταν κλειστά τα νυχτερινά κέντρα και δεν γίνονταν συναυλίες με αποτέλεσμα να μειωθούν τα έσοδα του Θοδωρή Μαραντίνη, ωστόσο σημείωσε πως το καλοκαίρι είχε κέρδος και πάλι δεν κατέβαλε το ποσό. Υπέρ του Θοδωρή Μαραντίνη στο δικαστήριο κατέθεσε ο πατέρας του, ο οποίος είπε ότι του δάνεισε 10.000 ευρώ και με αυτά προσπάθησε να νοικιάσει ένα σπίτι και να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο. Από την πλευρά του ο τραγουδιστής κατέθεσε πως έπρεπε να πληρώσει εταιρείες, την εφορία και τη δόση του αυτοκινήτου που σύμφωνα με τα λεγόμενα της Σίσσυς Χρηστίδου κοστίζει 80.000 ευρώ. Τον ισχυρισμό για το ΙΧ αρνήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης, υποστηρίζοντας πως είναι μεταχειρισμένο και το πληρώνει σε δόσεις ενώ η παρουσιάστρια ανέφερε πως το έχει ήδη ξεχρεώσει.

Θοδωρής Μαραντίνης: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας 

Από την πλευρά του ο εισαγγελέας ανέφερε πως «δεν μας ενδιαφέρει τι έκανε στο παρελθόν ο Θοδωρής Μαραντίνης» και «έχει υποχρέωση απέναντι στα παιδιά του για να μην αλλάξει τίποτα να καταβάλλει τη διατροφή». Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του, ισχυρισμό που έκανε δεκτό το δικαστήριο και τον καταδίκασε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. 

«Επειδή υπάρχουν δύο παιδιά δεν θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, ξέρω ότι κάνετε αυτό που κάνω και εγώ. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη γιατί εγώ δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, εκπροσωπώ τα παιδιά», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος της διαδικασίας. 

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν εκνευρισμένος μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA