Μενού
  • Α-
  • Α+

«Θα κρατήσω τη συμβουλή του Γιώργου Τσαλίκη να μη ξαναμιλήσω για το θέμα, γιατί όποτε μιλάω λέω βλακείες» τόνισε η Νάταλι Κάκκαβα, απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης στο «The 2Night Show» για εκείνη και τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα. «Ημουν σπίτι και έκλαψα και εγώ με τη συγκίνηση του Γρηγόρη. Κατερίνα σε ευχαριστώ πάρα πολύ που το είπες αυτό δημόσια. Θέλει μεγαλοψυχία καρδιάς, δεν το βλέπεις συχνά και χάρηκα πολύ. Ήταν βάλσαμο για μένα» ανέφερε επίσης η Νάταλι Κάκκαβα για την υποστήριξη της Κατερίνας Καινούργιου προς τον σύζυγό της.

Διαβάστε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση μετά τη δικαστική διαμάχη

«Αυτά τα δύο κατά τα άλλα γλυκά παιδιά τον τελευταίο χρόνο όπου έχουν βγει δημόσια να μιλήσουν αυτό το λίγο -γιατί εγώ έχω μιλήσει το δεκαπλάσιο- έχουν κάνει βλακεία. Καλύτερα να τους πει κάποιος μην μιλάτε. Μία φορά βγήκε κι είπε δεν θα ασχοληθώ με τα ψυχολογικά του Τσαλίκη. Μέγα λάθος. Βγήκε η γυναίκα του μετά από ένα χρόνο στην εκπομπή που αυτός ο άνθρωπος δουλεύει κι είπε το παράπονό της, τα ψυχολογικά της. Είναι λάθη, όλος ο χειρισμός λάθος… Δεν φοβάμαι να μιλήσω και δεν με νοιάζει τι θα γράψουν τα σάιτ, το Twitter. Σε αυτόν το λάθος χειρισμό, όσο νιώθω ότι θέλω να αντιδρώ θα αντιδρώ. Θα προτιμούσα να με πάρει ο Γρηγόρης στην αρχή και να μου πει εγώ είμαι ένας επαγγελματίας, που μου έγινε μια πρόταση από το συγκεκριμένο κανάλι κι εγώ πρέπει να δουλέψω γιατί έχω και δύο παιδιά. Αν εσύ θεωρείς ότι αυτό έγινε επί τούτου για να σου φάω τη δουλειά, για να σου κάνω κακό, γελιέσαι. Μετά από ένα χρόνο ανεργίας, με είχαν δεσμεύσει έναν ολόκληρο χρόνο. Όταν ξέρεις ότι ο άλλος δεν δουλεύει, έχει κλείσει ένα καλό συμβόλαιο - γιατί όταν εγώ πήγα στην εκπομπή του Γρηγόρης και της Νάταλι στο Open και τους τίμησα - μου είχανε πει όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο από ένα δοκιμαστικό που είχα κάνει. Όταν ξέρεις τόσο καλά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, δεν ξέρεις την εκπομπή που σου προτείνουν, αν έχουν δεσμεύσει έναν άνθρωπο; Αυτός ο άνθρωπος βγαίνει θιγμένος και σφυρίζεις αδιάφορα και λες έχει ψυχολογικά;», είχε πει ο Γιώργος Τσαλίκης σε συνέντευξή του πριν από μερικές ημέρες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA