Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εντυπωσιακή Μαίρη Βυτινάρος, η coach των κοριτσιών που συμμετέχουν φέτος στο GNTM έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και γυρίζοντας το χρόνο πίσω, θυμήθηκε τον εαυτό της ως παιδάκι, τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ και τα σχόλια που της έκαναν τότε, ενώ αναφέρθηκε και στον όρο diversity στη μόδα που έγινε αντικείμενο μεγάλης συζήτησης στο φετινό κύκλο του GNTM. «Απ’ όταν ήμουν 14 ετών ατζέντηδες προσέγγιζαν τη μητέρα μου και της έλεγαν πως έπρεπε να δουλέψω ως μοντέλο. Ομολογώ ότι τότε μας φαινόταν αρκετά περίεργο. Παρ’ όλα αυτά, έκανα περίπου δέκα δουλειές. Στα 17 μου το ξανασκέφτηκα, πήγα σε ένα από τα πρακτορεία που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και τελικά είδα ότι το να ποζάρω είναι κάτι πολύ φυσικό για μένα. Μ’ αρέσει να είμαι μπροστά στον φακό», είπε η Μαίρη Βυτινάρος για το πώς μπήκε στο χώρο του μόντελινγκ. 

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Χατζηπαντελή: «Σταματήστε να ασχολείστε με τον πρώην σύντροφό μου»

Το μοντέλο ξεκαθάρισε πως δεν ήταν καθόλου κοινωνικό παιδί. Αντίθετα, «Ήμουν πολύ ήσυχη, ντροπαλή, επιμελής με τα μαθήματα, σχεδόν nerd. Όλη την ώρα κοκκίνιζα από ντροπή. Αλλά τώρα είμαι αλλιώς. Και νομίζω ότι το μόντελινγκ με βοήθησε να γίνω εξωστρεφής. Αναγκάστηκα. Έφυγα μικρή από την Αυστραλία και βρέθηκα μόνη να ταξιδεύω στον κόσμο. Πήγα στο Λονδίνο, στη Γερμανία, στο Μαϊάμι, στη Νέα Υόρκη και κατέληξα για ένα χρόνο στο Λος Άντζελες».

Τέλος, σε ερώτηση εάν «Είναι δύσκολο για μια αρχετυπικά ωραία γυναίκα, ψηλή, αδύνατη, ξανθιά, να υπάρχει στο μόντελινγκ σε μια εποχή που όλοι αναζητούν το diversity;», η Μαίρη Βυτινάρος απάντησε ότι: «Αν το καλοσκεφτείς, σε καθέναν μας υπάρχει το στοιχείο του diversity. Σε μένα, ας πούμε, το diverse στοιχείο θα μπορούσε να είναι η ηλικία μου. Είμαι 30 χρονών και ακόμα συνεχίζω να δουλεύω, κόντρα στην πεποίθηση ότι το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης. Θυμάμαι όταν ξεκίνησα να μου λένε ότι είχα καμπύλες, ότι είχα μεγάλο στήθος, μεγάλους γοφούς. Τώρα βλέπω πως η αποδοχή στους διαφορετικούς σωματότυπους είναι μεγαλύτερη. Και χαίρομαι που πηγαίνουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA