Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρωί της Δευτέρας (14/11) στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της, ενώ λίγο αργότερα σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια ξέσπασε κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με αφορμή κάποια retweets που έκανε και αφορούσαν την εξωτερική της εμφάνιση και μια παλαιότερη σχέση της. «Έχω μιλήσει κι εγώ με τους δικηγόρους μου, γιατί εμένα μου έρχονται και απειλητικά μηνύματα στα social media και απειλητικά τηλεφωνήματα. Εγώ ξέρεις δεν θέλω εμπλοκές, έχω μία πολύ clean ζωή», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε: 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου!»

«Δέχομαι απειλές κανονικά για τη ζωή μου μέχρι και ανώνυμα τηλεφωνήματα το βράδυ. Δέχομαι απειλές περίεργες. Τα έχω καταγράψει όλα και, αν δω ότι συνεχίζεται η κατάσταση, θα απευθυνθώ στην αστυνομία. Δεν ξέρω από ποιον μπορεί να προέρχονται, αλλά επειδή ξεκινάνε από το ότι εμείς σαν εκπομπή δε σεβόμαστε μια περίοδο εγκυμοσύνης, θα πάω εκεί που πρέπει να πάω όταν έρθει η στιγμή».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στα retweets που κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τα οποία σχολιάζουν αρνητικά την εμφάνισή της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σέβομαι κάθε γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη της. Ξέρει η Κωνσταντίνα και ο κάθε τηλεθεατής εάν εγώ μπορώ να κάνω παιδί ή όχι και πόσο έχω πονέσει εγώ με αυτό το θέμα; Δεν το ξέρει. Σε καθετί που κάνει retweet σε αισχρά σχόλια που βρίζουν εμένα και τη Σταματίνα, που είναι μητέρα τριών παιδιών, και μπλέκουν ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση… κι αυτό λοιπόν είναι ποινικά κολάσιμο».

«Ξεκίνησε δίνοντας μια συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους δεν άρεσε, τη σχολίασε όλη η ελληνική τηλεόραση. Ξαφνικά κάνει retweet και κάθεται και μιλάει για έναν άνθρωπο με τον οποίο εγώ υπήρξα πριν 15 χρόνια που απλά ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερός μου και θα πω και το όνομά του. Ήταν ο Ευγένιος ο Κατραβάς, ο αδελφός της Έλενας Κατραβά. Ο άνθρωπος ήταν producer σε ένα project, τον ερωτεύτηκα, ήταν η μόνη σχέση που έκανα από τη δουλειά. Η Κατραβά με βοήθησε πάρα πολύ. Κάθεται λοιπόν και κάνει η Κωνσταντίνα retweet σε τραγικά, θλιβερά, σεξιστικά μηνύματα, παλιές φωτογραφίες, πόσο πλαστικιά είμαι, για μένα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όταν θέλει λοιπόν να τη σεβαστούν… γιατί εμείς σεβόμαστε την εγκυμοσύνη και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να γίνω κι εγώ μαμά. Γιατί εγώ προφανώς δεν μπορώ», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπώντας στον «αέρα» της εκπομπής και καταλήγοντας:

«Έχω μιλήσει από την αρχή με τα καλύτερα λόγια για την Κωνσταντίνα, όμως, δεν μπορείς να χτυπάς άλλες γυναίκες έτσι και δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου και εσύ και όλοι όσοι σχολιάζετε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA