Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την απιστία και κατά πόσο τη συγχωρεί, για το αν η ίδια έχει απατήσει σύντροφό της στο παρελθόν, αν της ταιριάζει ο χαρακτηρισμός «σχεσάκιας», ενώ διευκρίνισε ότι δεν έχει παντρευτεί ποτέ παρά την εσφαλμένη εντύπωση που υπάρχει ότι είχε παντρευτεί με τον Μάριο Αθανασίου. «Δεν είναι μυστικό ότι με έχουν απατήσει όλες μου οι σχέσεις και τους έχω απατήσει κι εγώ. Μέχρι τα 30 μου έπαιρνα εκδίκηση», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός. Η ίδια παραδέχτηκε ότι συγχωρεί την απιστία και εξήγησε και για ποιο λόγο το κάνει.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου» - Το ξέσπασμα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Την συγχωρώ, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν σημαίνει τίποτα. Κάποιες προδοσίες είναι σοβαρές και κάποιες άλλες ξεπερνιούνται. Η ιστορία έχει δείξει ότι αρκετές φορές η απιστία μπορεί να βοηθήσει ένα ζευγάρι στο να τα ξεκαθαρίσουν, αναζωπυρώνεται το πάθος, δημιουργούνται εντάσεις», είπε η Μαρία Σολωμού. 

Ακόμα αρνήθηκε το χαρακτηρισμό του «σχεσάκια», ενώ επεσήμανε ότι δεν κρύβει την προσωπική της ζωή, αλλά δεν θέλει και να απασχολεί τα μέσα με αυτή.

«Δεν είμαι σχεσάκιας. Θεωρώ ότι οι σχέσεις προκύπτουν. Είμαι single και μέσα στη σχέση, θέλω να έχω την ελευθερία μου. Τα τελευταία 4 - 5 χρόνια δεν ήθελα να απασχολώ με τα προσωπικά μου και τα κράταγα πολύ προσωπικά μου. Από κει και πέρα, όμως, δεν πρόκειται να κλειδωθώ μέσα στο σπίτι κι αν με δει οποιοσδήποτε έξω, δεν θα πω "δεν είναι αυτό που νομίζετε", αλλά μπορεί όντως και να μην είναι. Δεν αφορά κανέναν τι κάνω», δήλωσε η Μαρία Σολωμού. 

Τέλος, διευκρίνισε ότι δεν έχει παντρευτεί ποτέ παρά το γεγονός ότι πολλοί έχουν την εντύπωση ότι είχε παντρευτεί με τον Μάριο Αθανασίου με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο.

«Έτυχε να έχω κάποιες σχέσεις που τις ξέρετε. Το μπερδεύουν πάρα πολλοί. Νομίζουν ότι είχα παντρευτεί με τον Μάριο Αθανασίου. Δεν έχω παντρευτεί ποτέ μου. Και με τον Μάριο Αθανασίου σχέση είχαμε», κατέληξε η Μαρία Σολωμού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA