Μενού
  • Α-
  • Α+

Την προηγούμενη εβδομάδα και μετά από συζητήσεις που κράτησαν μήνες η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ κατέληξαν σε συμφωνία όσον αφορά την επιμέλεια των δύο γιων τους, ώστε να μη χρειαστεί να λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες, μια εξέλιξη που το ζευγάρι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση. Τώρα η Κολομβιανή σταρ και ο άσος του ποδοσφαίρου συμφώνησαν να πουλήσουν το σπίτι τους στη Βαρκελώνη, αξίας 12 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 13,7 εκατομμύρια ευρώ).

Διαβάστε ακόμη: Το δεύτερο επεισόδιο του Tips by Markos είναι εδώ: Η εξόρμηση στην Αρκαδία συνεχίζεται

Το πενταόροφο σπίτι - με δύο υπόγεια και τρεις ορόφους - βρίσκεται σε απόσταση μισής ώρας με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Βαρκελώνης και διαθέτει δικό του γυμναστήριο, γήπεδο τένις, γήπεδο ποδοσφαίρου και στούντιο ηχογράφησης.

Προς το παρόν στο σπίτι μένει ακόμα η Σακίρα με τους δύο γιους της, αλλά αναμένεται να φύγει στις αρχές του νέου χρόνου και να μετακομίσει στη Φλόριδα, όπως ήθελε να κάνει από την πρώτη στιγμή που χώρισε με τον Πικέ. Εκεί έχει ένα δικό της σπίτι αξίας 14 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 16 εκατομμύρια ευρώ) και πολλούς φίλους και συγγενείς. Ωστόσο, θα πρέπει η κατάσταση υγείας του πατέρα της να είναι τέτοια, ώστε να του επιτρέπει να κάνει το ταξίδι μέχρι τις ΗΠΑ. 

Ο Πικέ μένει πλέον σε διαμέρισμα στο κέντρο της Βαρκελώνης με τη νέα 23χρονη σύντροφό του, ενώ αναμένεται προσεχώς να αρχίσει να ψάχνει και αυτός σπίτι στη Φλόριδα αφού βάσει της συμφωνίας με τη Σακίρα για την επιμέλεια των παιδιών τους, θα περνάει μαζί τους δέκα ημέρες το μήνα, συνεπώς, θα πρέπει να μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ισπανία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA