Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πάντα εντυπωσιακή Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ είναι η απόδειξη ότι η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και το απέδειξε για ακόμα μία φορά με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram όπου η ίδια ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη με το μπικίνι της, το οποίο αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες, ακόμα και πολύ νεότερης ηλικίας. «Πίσω σε ένα μπικίνι», έγραψε η γνωστή σταρ, ενθουσιάζοντας τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να της κάνουν αμέτρητα κολακευτικά σχόλια, ενώ τα likes έπεσαν αμέσως «βροχή». 

Διαβάστε ακόμη: Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Δεν φαντάζεσαι τι μου λένε, όταν με βλέπουν από πίσω να περπατάω»

«Εντάξει, εντάξει, οκ, δεσποινίς Χάρλεϋ! Πρέπει να μοιραστείτε το (ακριβές) καθημερινό σας πρόγραμμα διατροφής και άσκησης με όλες μας, ώστε να έχουμε μια μικρή ευκαιρία να γίνουμε τόσο απίστευτες! Φαίνεστε AH MAY ZING», ήταν ένα σχόλιο, ενώ μια άλλη γυναίκα έγραψε: «Πώς γίνεται να φαίνεσαι τόσο καλή; Μια συμφωνία με τον διάβολο;». Πάντως, στο παρελθόν η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Style των The Sunday Times ότι προσέχει τη διατροφή της και την έχει αναπροσαρμόσει ανά τα χρόνια, ενώ έχει αποκλείσει επεξεργασμένες και παχυντικές τροφές.  

https://www.instagram.com/reel/Ck_f3KGp_Ub/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν έχω φάει επεξεργασμένα τρόφιμα για 100 χρόνια. Δεν τρώω γλυκά, πίνω λίγο αλκοόλ, δεν καπνίζω, αλλά μετανιώνω πολύ που το έκανα κάποτε. Έχω μάθει να τρώω πιο ελαφριά και όχι αργά», είχε δηλώσει και πρόσθεσε ότι ξεκινάει την ημέρα της πίνοντας δύο ποτήρια ζεστό νερό για να τονώσει το μεταβολισμό της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA