Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμούς, σεξουαλικές κακοποιήσεις, αλλά και άλλες μορφές κακοποίησης στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» και ενώ μία ακόμα μαρτυρία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η Ρούλα Κορομηλά, η οποία είναι γνωστό πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά και μάλιστα, στο παρελθόν είχε παρουσιάσει τηλεμαραθώνιο για την ανέγερση πρότυπου κέντρου αποκατάστασης παιδιών που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, ξέσπασε μέσω Twitter και εξέφρασε την «οργή και απογοήτευση» που νιώθει.  

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: «Καίει» υψηλόβαθμο πρόσωπο ο 19χρονος στον Βόλο - «Με κακοποιούσε σεξουαλικά κι έλεγε "Με έχεις ανάγκη"»

«Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσής της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου και υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά, αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νιώθω οργή και απογοήτευση», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά, με πολλούς followers της να συμφωνούν μαζί της και να γράφουν πως το ίδιο νιώθουν και εκείνη. Μάλιστα, η δημοφιλής παρουσιάστρια απάντησε σε ορισμένα σχόλια, γράφοντας μεταξύ άλλων «πονάει όλο αυτό, αν ισχύει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA