Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στο «Στούντιο 4» έδωσε ο Γιάννης Κότσιρας. Ο τραγουδιστής μίλησε για την παιδική του ηλικία αλλά και τα... μαλλιά του. Με δεδομένη την απουσία του ναυτικού πατέρα του ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ για τις συνθήκες που μεγάλωσε ως παιδί αλλά και τον ρόλο της μητέρας του στην ανατροφή του. 

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Ξέσπασε η Ρούλα Κορομηλά - «Νιώθω οργή και απογοήτευση, πονάει όλο αυτό»

«Κάνοντας έναν απολογισμό με τη μητέρα μου όταν έφυγε ο πατέρας μου είναι ότι μας ήξερε περίπου πέντε χρόνια συνολικά μέχρι πριν από 15 χρόνια. Ήταν πολύ λίγο εδώ και η μάνα μου έκανε όλη τη δουλειά. Δημιουργούσε το κλίμα αυτό που να μη νιώθεις την έλλειψη. Υπήρχε ένα τηλέφωνο, το τηλεγράφημα, υπήρχαν γράμματα και πολλές φορές δεν τα είχε γράψει ο πατέρας μου και μας τα εμφάνιζε η μαμά» είπε ο τραγουδιστής. «Και τον περιμέναμε και εγώ και η αδερφή μου με την αγωνία να ανοίξουμε τη βαλίτσα, ό,τι έβρισκε τα έριχνε μέσα και μάλιστα τα ανακάτευε με τα ρούχα του γιατί ήξερε ότι θα κάτσουμε να ψάξουμε. Είχα σίγουρα τα πιο ωραία πράγματα στην τάξη! Και είχαμε και την πρώτη έγχρωμη τηλεόραση στο Μαρούσι» συμπλήρωσε. 

Ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε και για τα... μαλλιά του και έβαλε μια για πάντα τέλος στη συγκεκριμένη συζήτηση ζητώντας να τον αφήσουν ήσυχο: «Έχετε όλοι αυτή την εντύπωση ότι εγώ γεννήθηκα με μακρύ μαλλί καρέ και το συνέχισα και το κράταγα! Τι είναι αυτό το πράγμα; Μα είναι φοβερό. Παιδιά, είχα μακρύ μαλλί όταν ήμουν φαντάρος, το έκοψα, έτυχε να κάνω τον πρώτο μου δίσκο με κοντό μαλλί, τον δεύτερο με μεσαίο, τον τρίτο με μακρύ, τα ξανάκοψα... έτσι πάει! Βρίσκομαι στη φάση με τα κοντά μαλλιά. Πρέπει να τα μακραίνω για να με γνωρίζετε; Μπα σε καλό σας... Με έχουν ζαλίσει με τα μαλλιά μου. Έχω πει Άξιον Εστί, Θεοδωράκη, Μικρούτσικο... δεν έχεις μακριά μαλλιά βρε παιδί μου». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA