Μενού
  • Α-
  • Α+

Με δύο αινιγματικά stories στον λογαριασμό του στο Instagram «απάντησε» ο Μπρούνο Τσιρίλο στη συνέντευξη που έδωσε η πρώην σύζυγός του, Ελενα Ασημακοπούλου, στην εκπομπή «Happy Day». Στο πρώτο story δημοσίευσε μια φωτογραφία που γράφει τη φράση «καλημέρα» προσθέτοντας αρκετά εικονίδια που δείχνουν την πολυλογία ενώ στη δεύτερη ανάρτησή του, έβγαλε τα κύματα μιας παραλίας γράφοντα: «Ονομάζεται ηρεμία και μου κόστισε πολλές καταιγίδες για να την κατακτήσω».

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Χριστοδούλου για Λέχου - Κιμούλη: Εχεις θέμα; Κάνε ό,τι θέλεις - Nα έχεις κι αξιοπρέπεια πάνω σου

Υπενθυμίζεται ότι η Ελενα Ασημακοπούλου αναφέρθηκε στη συνέντευξή της στον χωρισμό της και τις σχέσεις που έχει πλέον με τον πρώην σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο. «Εχουμε σχέσεις τυπικές. Ερχεται κάποιες μέρες τον μήνα και βλέπει το παιδί. Είμαι χαρούμενη, είμαι ήρεμη. Ηθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά πολύ καιρό», ενώ ερωτηθείσα για το αν η αποχή της από την τηλεόραση είχε σχέση με το γεγονός ότι ήταν παντρεμένη, απάντησε: «Δεν ήταν σίγουρα τυχαία γεγονότα, αυτό θα σου πω», προσθέτοντας: «Το πάλευα αρκετό καιρό το πρόβλημα στον γάμο μου, έκανα πολλές σκέψεις αλλά δεν βρήκα ποτέ λύση στο πρόβλημά μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA