Μενού
  • Α-
  • Α+

O Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική, διευκρινίζοντας πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει εντελώς την υποκριτική, στον γάμο που είχε κάνει στο παρελθόν, το bullying που έχει υποστεί στο παρελθόν για τα κιλά του, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τη 12χρονη από τα Σεπόλια. «Όταν και εάν εκλεγώ, θα έχω κλείσει σαράντα χρόνια στην υποκριτική. Στα 22 μου έπαιξα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην "Πορνογραφία" του σπουδαίου Μάνου Χατζιδάκι», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε ακόμη: Ηλίας Μαμαλάκης: «Είχα πολύ μεγάλη τύχη στην ατυχία μου» - Μιλάει πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του

Αποκάλυψε ότι ακόμα και αν εκλεγεί δήμαρχος, δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την υποκριτική, λέγοντας: «Κάποια στιγμή, ακόμα κι ως δήμαρχος, μπορεί να κάνω κάτι πολύ ιδιαίτερο ή μικρής διάρκειας, όπως μια ταινία. Γιατί αφήνω την πολύ επιτυχημένη πορεία μου και πολύ περισσότερα χρήματα; Γιατί αποσκοπώ στο να κάνω το Χαλάνδρι πρότυπο δήμο της Ελλάδας. Το μόνο που με δυσαρεστεί είναι ότι οι συνθήκες ανταγωνισμού είναι πιο σκληρές από ό,τι ήταν στην καλλιτεχνική μου ζωή».

Όσον αφορά την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια και την εμπλοκή του ονόματός του λόγω της γνωριμίας του με τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ο Χάρης Ρώμας επεσήμανε ότι «Με ενοχλεί που εργαλειοποιήθηκε ακόμη και το θέμα με τη 12χρονη από τα Σεπόλια. Ακόμη και φίλος μου να ήταν ο παιδεραστής, είναι δικαίωμά μου να μην ξέρω τη σκοτεινή πλευρά του. Αυτό το τέρας τον συνάντησα έξι φορές μέσα σε τρία χρόνια σε εκδηλώσεις, αλλά ό,τι και να πεις, αν θέλει κάποιος να το γυρίσει εναντίον σου, θα σου κολλήσει τη ρετσινιά».

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο ίδιος έχει αναφερθεί στον γάμο που είχε κάνει στο παρελθόν και τώρα δεν έκρυψε πως ένιωσε ότι εγκλωβιζόταν. «Δοκίμασα τον γάμο, ένιωσα ότι εγκλωβίστηκα και για αυτό, τον τελείωσα μετά από δύο χρόνια. Είμαι καλός σύντροφος και δεν θέλουν να με χάσουν. Όταν της είπα ότι θέλω να φύγω από τον γάμο, μου είπε "δεν το πιστεύω, εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη" και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θα μπορούσα να είμαι και μπαμπάς σήμερα. Η συγκεκριμένη γυναίκα, με την οποία υπήρξα παντρεμένος, έχει σήμερα τρία παιδιά και μένει στο Χαλάνδρι», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας και εξήγησε ότι «Έθεσα ως ζητούμενο και το πέτυχα, το να σας κάνω κοινωνούς της προσωπικής μου ζωής μου μέχρι εκεί που θέλω εγώ, χωρίς να μιλάω για λεπτομέρειες και φύλα». 

Τέλος, δεν έκρυψε ότι στο παρελθόν βίωσε bullying εξαιτίας των κιλών του και στην απόφασή του να τα χάσει.«Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι πιο όμορφος, το κάνω. Αποφάσισα να χάσω τα κιλά, μετά από bullying δύο συναδέλφων μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι έκαναν καριέρα και ως πολύ ωραίοι άντρες. Ο ένας ηθοποιός μου είπε "πω πω, πώς έχεις γίνει έτσι τέρας;" και ο άλλος συνάδελφος μου είπε "τόσο χοντρός πια;", οπότε αισθάνθηκα άσχημα», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA