Μενού
  • Α-
  • Α+

Εννέα χρόνια κλείνουν σήμερα Τετάρτη (30/11) από τον τραγικό θάνατο του σταρ του Χόλυγουντ, Πολ Γουόκερ, σε τροχαίο δυστύχημα και ο Βιν Ντίζελ, συμπρωταγωνιστής του στις ταινίες «Fast & Furious» και καλός του φίλος, ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Εννέα χρόνια…σε αγαπάω και μου λείπεις». Ο Πολ Γουόκερ έχασε τη ζωή του στις 30 Νοεμβρίου του 2013 σε ηλικία 40 ετών όταν η Πόρσε στην οποία επέβαινε μαζί με έναν φίλο του καρφώθηκε σε στύλο και τυλίχθηκε στις φλόγες με τους δύο άνδρες να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο φίλος του ηθοποιού, ενώ και οι δύο είχαν μόλις φύγει από φιλανθρωπική εκδήλωση. 

Διαβάστε ακόμη: Κιμ Καρντάσιαν: 200.000 δολάρια διατροφή θα της δίνει τον μήνα ο Κάνιε Γουέστ

Εκείνη την περίοδο ο Γουόκερ γύριζε την έβδομη ταινία του franchise «Fast and Furious», η οποία αρχικά διέκοψε τα γυρίσματα για μια περίοδο και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε, επιστρατεύοντας τους δύο αδελφούς του Γουόκερ, Κόντι και Κέιλντ , λόγω της μεγάλης ομοιότητάς τους με τον αδικοχαμένο ηθοποιό. Μάλιστα, το τραγούδι «See you again» του Wiz Khalifa προστέθηκε στο soundtrack της ταινίας και ήταν αφιερωμένο στον ηθοποιό.

https://www.instagram.com/p/ClkFMhvPD4g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο πατέρας και η κόρη του Πολ Γουόκερ κατέθεσαν ξεχωριστές αγωγές κατά της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας που έληξαν και οι δύο με εξωδικαστικό συμβιβασμό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA