Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι πλέον γεγονός! Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ κατέληξαν σε διακανονισμό, με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί να διεξαχθεί δίκη. Το πρώην ζευγάρι και οι δικηγόροι τους κατέθεσαν έγγραφα με τα οποία ζητούν δικαστής να εγκρίνει τους όρους στους οποίους συμφώνησαν. Αυτοί μεταξύ άλλων προβλέπουν ότι ο ράπερ θα καταβάλλει διατροφή ύψους 200.000 δολαρίων τον μήνα στην Κιμ Καρντάσιαν για τα παιδιά. Οι δυο τους θα έχουν κοινή επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους - ηλικίας από 3 έως 9 ετών - σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες. Επίσης, θα συνεισφέρουν εξίσου στην κάλυψη των δαπανών για την ασφάλεια, την εκπαίδευση - συμπεριλαμβανομένων και των σπουδών τους - και την ιατρική περίθαλψη των παιδιών τους. Τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού θα μοιραστούν όπως έχει οριστεί στο προγαμιαίο συμβόλαιο.

Διαβάστε ακόμη: Kanye West: «Καίει» τη Balenciaga και συνεργάτες της για τα σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια - Απάντησε η Kardashian

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ άρχισαν να βγαίνουν το 2012 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014. Ο γάμος τους κατέληξε σε κρίση στο αποκορύφωμα των δημόσιων ξεσπασμάτων του Γουέστ το 2020, αφού ξεκίνησε μια αμφιλεγόμενη υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ και αποκάλυψε βαθιά προσωπικές λεπτομέρειες για την οικογένεια και τον γάμο του στην προεκλογική εκστρατεία και στο Twitter. Τότε, η Κιμ ασχολήθηκε με τη διάγνωση της διπολικής διαταραχής του σε μια σπάνια δημόσια δήλωση, ζητώντας από τους θαυμαστές της συμπόνια και αναγνωρίζοντας την περίπλοκη και επώδυνη κατάστασή τους.

Η διάσημη τηλεπερσόνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε, τον Φεβρουάριο του 2021, μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου. Μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο, ζήτησε να κηρυχθεί νομικά ελεύθερη. Ζήτησε, επίσης, να διαχωριστούν τα θέματα της επιμέλειας των παιδιών και της περιουσίας από την οικογενειακή της κατάσταση και να αποκατασταθεί το πατρικό της όνομα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA