Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο φινάλε του Endgame αφήσαμε τον Θορ να ετοιμάζεται για περιπλάνηση στο διάστημα παρέα με τους Guardians of the Galaxy. Από τότε πέρασαν 2 χρόνια και πλέον ετοιμάζονται οι μηχανές για να ξεκινήσει επίσημα η 4η φάση του Marvel Cinematic Universe, όπου από τους παλιούς Avengers συνεχίζουν μόνο ο Θορ με τον Χαλκ.

Στο Thor: Love and Thunder είναι πιθανό να δούμε και πρώτες εικόνες από τη Νάταλι Πόρτμαν ως She-Thor, αλλά μέχρι το 2022 που θα κυκλοφορήσει η ταινία, έχουμε χρόνο. Ένα μεγάλο ερωτηματικό πάντως είναι αν ο Κρις Χέμσγουορθ θα συνέχιζε τον ρόλο στο κόνσεπτ που τον είδαμε στο Endgame, δηλαδή κάπως πιο...απεριποίητο ή αν θα επέστρεφε στην προηγούμενη σωματική του κατάσταση και στο κοντό μαλλί που λάνσαρε στο Ragnarok.

Στο βίντεο που ανάρτησε ο Χέμσγουορθ στο Instagram από διάλειμμα των γυρισμάτων για την ταινία Χαλκ Χόγκαν, όπου παίζει μποξ με τον γιο του, βλέπουμε δύο πράγματα: πρώτον ότι δεν θα θέλαμε να δούμε ξανά τον Θορ με μακριά, ξανθιά χαίτη, με την αμφίεση του Χέμσγουορθ για την ταινία του Χόγκαν, δεν διαφέρει σε πολλά από την αμφίεση για τον Θορ.

Δεύτερον, ότι ο Χέμσγουορθ έχει βάλει πολλά μυικά κιλά και τα μπράτσα του είναι τεράστια.

https://www.instagram.com/p/CNlyKACJ6tp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA