Μενού
  • Α-
  • Α+

Από το The Crown και το Downton Abbey έρχεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη». Ο λόγος για την βραβευμένη Αγγλίδα ηθοποιό Jane Lapotaire, η οποία θα αντικαταστήσει την Βανέσα Ρεντγκρέιβ.

Διαβάστε επίσης: Αττική Οδός: Εικόνες πολέμου με οπλισμένους φαντάρους, στρατιωτικά αυτοκίνητα και άρωμα άλλης εποχής

Την είδηση αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός και παραγωγός βρίσκεται στην Μυτιλήνη για τα γυρίσματα της ταινίας, μαζί με μια αξιόλογη ομάδα ηθοποιών και τεχνικών. 

Εκεί λοιπόν υποδέχθηκε την Αγγλίδα ηθοποιό Jane Lapotaire για την οποία έγραψε «Από σήμερα κοντά μας και η σπουδαία Αγγλίδα ηθοποιός Jane Lapotaire. Για όσους δεν την ξέρουν από τις μεγάλες ερμηνείες της στο Broadway. Όπως την Piaf για την οποία βραβεύτηκε με Tony σίγουρα την ξέρουν ως “πριγκίπισσα Αλίκη της Ελλάδας” από το περίφημο The Crown! Μαγεμένη κι αυτή με την Μυτιλήνη. Από αύριο γυρίζουμε μαζί», ανέφερε στην ανάρτησή της στο Instagram η Μιμή Ντενίση, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την Jane Lapotaire.

Η σπουδαία Αγγλίδα ηθοποιός έχει λάβει πολλές διακρίσεις για τις ερμηνείες της τόσο στο θέατρο όσο και σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές . Οι ρόλοι ωστόσο που την έκαναν πιο γνωστή στην χώρα μας ήταν ως «Η πριγκίπισσα Αλίκη» στο The Crown, αλλά και μέσα από το πέρασμά της από το Downton Abbey.

https://www.instagram.com/p/CRMkMN7rZEB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA