Μενού
  • Α-
  • Α+

Eλικόπτερο που μετέφερε τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) προσγειώθηκε στον κήπο μιας οικογένειας, στην κομητεία Ουόρικσιρ στην Αγγλία, επειδή το αεροδρόμιο της περιοχής στο Κόβεντρι ήταν κλειστό.Ο Τομ Κρουζ, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Mission: Impossible», προσγειώθηκε στον κήπο της Άλισον Γουέμπ.

Σύμφωνα με το BBC, η οικογένεια - που ζει στο Μπάγκιντον του Ουόρικ- δεν γνώριζε εκ των προτέρων ότι ο Τομ Κρουζ ήταν στο ελικόπτερο και είχε ενημερωθεί μόνο ότι επέβαινε ένας ανώνυμος «VIP που είχε καθυστερήσει να φθάσει στον προορισμό του».

Ο σταρ του Χόλιγουντ δεν βιαζόταν πολύ, ωστόσο, καθώς φωτογραφήθηκε και πρόσφερε δωρεάν βόλτα με το ελικόπτερο στα παιδιά της Γουέμπ και του συντρόφου της. «Νόμιζα ότι θα ήταν ωραίο για τα παιδιά να δουν το ελικόπτερο να προσγειώνεται στον κήπο. Ο Τομ Κρουζ ουσιαστικά έφτασε και βγήκε έξω και φωνάξαμε από ενθουσιασμό. Πήγε κατευθείαν στα παιδιά για μιλήσει μαζί τους, στη συνέχεια ήρθε και μας άγγιξε με τον αγκώνα και είπε «ευχαριστώ πολύ». Στη συνέχεια ρώτησε αν τα παιδιά θα ήθελαν να ανέβουν στο ελικόπτερο » δήλωσε η Άλισον Γουέμπ στο BBC.

Το έβδομο μέρος της κινηματογραφικής σειράς «Mission: Impossible» σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ ΜακΚουόρι μετά από πολλές καθυστερήσεις στα γυρίσματα λόγω της πανδημίας της Covid-19 θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο του 2022.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA