Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πασίγνωστος ηθοποιός και παραγωγός του Χόλιγουντ, Αλεκ Μπάλντουιν σκότωσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες την διευθύντρια φωτογραφίας της γουέστερν ταινίας Rust, Χαλίνα Χάτσινς και τραυμάτισε σοβαρά τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα με πυροβόλο όπλο. Ο 48χρονος σκηνοθέτης γεννήθηκε στο Φρίμοντ της Καλιφόρνιας και δραστηριοποιείται κυρίως στο Σαν Φρανσίσκο όπου ζει με την οικογένειά του. Ο Joel Souza είναι παντρεμένος κι έχει δύο μικρά παιδιά. Ως σεναριογράφος-συγγραφέας και σκηνοθέτης, ο Τζόελ Σόουζα έκανε το ντεμπούτο του στις ταινίες μεγάλου μήκους με την ταινία δράσης Crown Vic.

Η ταινία επικεντρώνεται στα γεγονότα κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής βάρδιας του βετεράνου αξιωματικού του LAPD Ray Mandel και του εκπαιδευόμενου του Nick Holland. Η ταινία πήρε τον τίτλο της από το όνομα ενός θρυλικού στελέχους της Αστυνομίας, του Ford Crown Victoria, στο οποίο ο Ρέι και ο Νικ περιπολούν τη νύχτα στο Λος Άντζελες. Οι κριτικοί σημείωσαν ουσιαστικές ομοιότητες μεταξύ του Crown Vic και της ταινίας του 2001 Training Day.

https://twitter.com/tcsnoticias/status/1451380772204687393?ref_src=twsrc^tfw

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA