Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του Γουίλ Σμιθ κατά την τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ για το 2022, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός δεν άντεξε το αστείο που έκανε ο παρουσιαστής του βραβείου Κρις Ροκ για τη σύζυγό του και σηκώθηκε, ανέβηκε στη σκηνή και τον γρονθοκόπησε. Η αίθουσα πάγωσε. Κάποιοι γέλασαν γιατί νόμιζαν ότι ήταν μέρος του σόου, ωστόσο, ακολούθησαν τα «γαλλικά» του Σμιθ και τα γέλια κόπηκαν...

Ο Γουίλ Σμιθ έλαβε λίγο αργότερα το Οσκαρ Α' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο φιλμ «Η μέθοδος Γουίλιαμς», όπου ενσαρκώνει τον πατέρα-προπονητή των δύο πρωταθλητριών του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς και προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία» του αμερικανικού κινηματογράφου, είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός, ο οποίος λίγο νωρίτερα άφησε αποσβολωμένη όλη την αίθουσα ανεβαίνοντας στη σκηνή για να χαστουκίσει τον χιουμορίστα Κρις Ροκ, ο οποίος μόλις είχε πετάξει ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του – η Τζέιντα Πίνκερ Σμιθ έχει αλωπεκίαση –, προκαλώντας του το ξέσπασμα οργής. «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Σμιθ παραλαμβάνοντας το αγαλματίδιο, ωστόσο, δεν φαίνεται να έπεισε και πολλούς.

Νωρίτερα, είχε προειδοποιήσει τον Ροκ, αφού πρώτα τον χτύπησε στο πρόσωπο «να αφήσεις τη γυναίκα μου από το γ... στόμα σου», με τον Ροκ να απαντά στον Σμιθ «ναι, στο εξής θα το κάνω», χαρακτηρίζοντας το σκηνικό ως την πιο «μεγάλη στιγμή στην Ιστορία της τηλεόρασης».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA