Με την εταιρεία Fernand Surfboards συνεργάστηκε ο Jean Jullien για να δημιουργήσει μια σειρά από ζωγραφισμένες στο χέρι σανίδες του σέρφινγκ πάνω στις οποίες απεικονίζονται πλάσματα της θάλασσας.
Διαβάστε ακόμη: Cameron Clapp: Του είπαν πως δεν θα περπατήσει ξανά κι εκείνος κάνει σερφ, σκι, τρέχει σε μαραθώνιους και πήρε πτυχίο
Ο Γάλλος εικονογράφος και η εταιρεία στην Capbreton της Γαλλίας (40 χιλιόμετρα βορείως της Μπιαρίτζ) κατέληξαν σε τέσσερα διαφορετικά σχέδια, καθένα των οποίων είναι εικονογράφηση ενός διαφορετικού πλάσματος της θάλασσας: ένα πορτοκαλί ψάρι που χαμογελάει γλυκά, μια λευκή φώκια με τα πτερύγιά της ακουμπισμένα στην κοιλιά της, μια μπλε φάλαινα που έχει γυρίσει την ουρά της και ένα γκρίζο ψάρι, παρόμοιο με το πορτοκαλί, αλλά χωρίς ουρά.
Και οι τέσσερις εκδοχές ζωγραφίστηκαν στο χέρι, πριν υαλοβερνικωθούν από τη Resin League και λουστραριστούν από τον Paul Hyde. Οι σανίδες για σέρφινγκ που προέκυψαν φέρνουν στην επιφάνεια το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας.
- Η περιοχή στην Αθήνα όπου νοικιάζεται διαμέρισμα 50 τ.μ για 1.100 ευρώ
- Παραβάσεις και ελλείψεις στη Βιολάντα από το 2020 «δείχνει» η Περιφέρεια Θεσσαλίας: Το έγγραφο «καμπανάκι»
- Εξελίξεις στην εξαφάνιση Λόρας: Πιθανότερο σενάριο να ταξίδεψε στη Γερμανία από την πρώτη μέρα φυγής της
- Τα νεότερα για τον τρίτο τραυματία στη Ρουμανία: Παραμένει διασωληνωμένος - Πότε θα επαναπατριστεί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.