ΤΕΧΝΗ
26/08/2021 03:10

Σανίδες του σερφ διαφορετικές από τις συνηθισμένες - Ζωγραφισμένες με πλάσματα της θάλασσας

Με την εταιρεία Fernand Surfboards συνεργάστηκε ο Jean Jullien για να δημιουργήσει μια σειρά από ζωγραφισμένες στο χέρι σανίδες του σέρφινγκ πάνω στις οποίες απεικονίζονται πλάσματα της θάλασσας

Σανίδες του σερφ διαφορετικές από τις συνηθισμένες - Ζωγραφισμένες με πλάσματα της θάλασσας
Σέρφινγκ/ Φωτογραφία αρχείου (Πηγή: Pixabay)
Ανάγνωση:

Με την εταιρεία Fernand Surfboards συνεργάστηκε ο Jean Jullien για να δημιουργήσει μια σειρά από ζωγραφισμένες στο χέρι σανίδες του σέρφινγκ πάνω στις οποίες απεικονίζονται πλάσματα της θάλασσας.

Διαβάστε ακόμη: Cameron Clapp: Του είπαν πως δεν θα περπατήσει ξανά κι εκείνος κάνει σερφ, σκι, τρέχει σε μαραθώνιους και πήρε πτυχίο

Ο Γάλλος εικονογράφος και η εταιρεία στην Capbreton της Γαλλίας (40 χιλιόμετρα βορείως της Μπιαρίτζ) κατέληξαν σε τέσσερα διαφορετικά σχέδια, καθένα των οποίων είναι εικονογράφηση ενός διαφορετικού πλάσματος της θάλασσας: ένα πορτοκαλί ψάρι που χαμογελάει γλυκά, μια λευκή φώκια με τα πτερύγιά της ακουμπισμένα στην κοιλιά της, μια μπλε φάλαινα που έχει γυρίσει την ουρά της και ένα γκρίζο ψάρι, παρόμοιο με το πορτοκαλί, αλλά χωρίς ουρά.

Και οι τέσσερις εκδοχές ζωγραφίστηκαν στο χέρι, πριν υαλοβερνικωθούν από τη Resin League και λουστραριστούν από τον Paul Hyde. Οι σανίδες για σέρφινγκ που προέκυψαν φέρνουν στην επιφάνεια το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΑΛΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ