Μενού
  • Α-
  • Α+

Η φήμη περί μιας αναβαθμισμένης έκδοσης του Nintendo Switch υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται πως οι πληροφορίες που αρχίζουν να εμφανίζονται αποκαλύπτουν ακόμη περισσότερα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Bloomberg, η Nintendo συνεργάζεται ξανά με την Nvidia για ένα νέο chip που θα χρησιμοποιηθεί στο Nintendo Switch Pro (προσωρινή ονομασία).

Το συγκεκριμένο chip θα προσφέρει βελτιώσεις στον τομέα της επεξεργαστικής ισχύος, στη δύναμη της κάρτας γραφικών, ενώ θα υποστηρίζει και DLSS για τη σύνδεση σε 4Κ τηλεοράσεις.

H τεχνολογία DLSS παρουσιάστηκε με την σειρά RTX-20 της Nvidia και βοηθάει ουσιαστικά να αποδίδεται καλύτερη εικόνα με τη μικρότερη δυνατή επίδραση στην ίδια την κάρτα γραφικών.

Καλύτερη επίδοση ως φορητό

Η αλλαγή αυτή θα επιτρέψει -σύμφωνα με όσα διαρρέουν insiders της αγοράς- στο νέο Nintendo Switch να έχει τόσο καλύτερη επίδοση όταν λειτουργεί ως φορητό, αλλά σίγουρα πολύ καλύτερη ανάλυση και ποιότητα γραφικών όταν θα συνδέεται σε βάση και μετά σε μια τηλεόραση.

Η οθόνη του νέου συστήματος θα είναι τεχνολογίας OLED και οι νεότερες πληροφορίες μιλούν για μια διαγώνιο στις 7 ίντσες. Το πότε θα αποφασίσει, βέβαια, η Nintendo να μιλήσει αναλυτικότερα για το θέμα, είναι ακόμη ερωτηματικό.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA