Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ESA, η διοργανώτρια αρχή της μεγαλύτερης έκθεσης για videogames, ανακοίνωσε πως η E3 2021 θα διεξαχθεί και φέτος ψηφιακά. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά στην πολυετή ιστορία του πολύ σημαντικού event που ο κόσμος δεν θα μπορέσει να περάσει από τον εκθεσιακό χώρο του Los Angeles, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως οι αρμόδιες επιτροπές δεν έδωσαν το πράσινο φως για συγκέντρωση τόσου κόσμου εν μέσω πανδημίας.

Η E3 2021 θα διεξαχθεί τυπικά μέσα από μια σειρά online παρουσιάσεων και τη συμμετοχή τους έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής οι Nintendo, Microsoft (Xbox), Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games και Koch Media. Η έκθεση αναμένεται μέσα στην κλασική χρονική περίοδο του καλοκαιριού και συγκεκριμένα από τις 12 έως και τις 15 Ιουνίου.

Απαντώντας μάλιστα σε φήμες που ξέσπασαν τις τελευταίες ημέρες, η ESA σημείωσε πως όλο το περιεχόμενο των εκθετών θα προσφερθεί σε όλους χωρίς την παραμικρή χρέωση. Στόχος της ESA είναι να διοργανώσει ξανά την Ε3 στην κλασική της μορφή το καλοκαίρι του 2022.