Μενού
  • Α-
  • Α+

H HMD ανακοίνωσε τα νέα της πλάνα για τη σειρά συσκευών Nokia, αποκαλύπτοντας 6 νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.  Τα Nokia X20, Nokia X10, Nokia G20, Nokia G10, Nokia C20 και Nokia C10 έχουν κατηγοριοποιηθεί σε τρεις διαφορετικές σειρές, δύο εκ των οποίων (X και G) θα κυκλοφορήσουν και στην ελληνική αγορά. 

Τα πιο premium μοντέλα που ανακοινώθηκαν, τα Nokia X20 και Nokia X10, είναι εξοπλισμένα με τον Qualcomm Snapdragon 480 5G Mobile και είναι κατασκευασμένα με ανθεκτικά υλικά που μπορούν να προσφέρουν λειτουργία για αρκετά χρόνια. Θα κυκλοφορήσουν με το Android 11 προ-εγκατεστημένο και με φακούς ZEISS για ακόμη καλύτερη απόδοση στις λήψεις. Οι οθόνες τους έχουν διαγώνιο 6.77 ιντσών με Full HD+ ανάλυση και punch-hole για την selfie cam. Οι δύο συσκευές δεν θα κυκλοφορήσουν με φορτιστή μέσα στο κουτί, με τον καταναλωτή να μπορεί να τον προμηθευτεί ξεχωριστά από την Nokia και τους επίσημους μεταπωλητές της.

Σε ό,τι αφορά τις κάμερες, το Nokia X20 έρχεται με 32MP selfie came και τετραπλή κάμερα 64MP στο πίσω μέρος, καθώς και το Dual Sight που ενεργοποιεί ταυτόχρονα και τις δύο. Το Nokia X10 έχει τετραπλή κάμερα 48MP με Cinematic Capture. Το Nokia X10 αναμένεται τον Ιούνιο με τιμή €350 στην έκδοση 4GB RAM/128GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ το Nokia x20 θα κυκλοφορήσει τον Μάιο στην τιμή των €400 για την έκδοση 6BG RAM/128GB αποθηκευτικό χώρο.

Οι δύο συσκευές στην σειρά G (τα Nokia G10 και Nokia G20) έρχονται με μπαταρία που διαρκεί 3 μέρες, οθόνη 6.5 ιντσών teardrop και με λειτουργία ενίσχυσης φωτεινότητας. Το Nokia G20 έχει κάμερα 48MP, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και OZO surround audio. Το Nokia G10 από την άλλη έχει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος και ενισχυμένους μηχανισμούς λήψης με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης.

Το Nokia G20 θα κυκλοφορήσει τον Μάιο σε τιμή €190 για την έκδοση 4GB RAM/64GB αποθηκευτικό χώρο και το Nokia G10 στα τέλη Απριλίου σε τιμή €160 για την έκδοση 4GB RAM/64GB αποθηκευτικό χώρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA