Τεχνολογία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Facebook: Τι απαντά η εταιρεία για το παγκόσμιο «κραχ» στα social media

Σοβαρά προβλήματα σύνδεσης σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Instagram αντιμετωπίζουν αμέτρητοι χρήστες σε όλο τον πλανήτη - Τι απαντά το Facebook σε ανάρτηση στο Twitter

Πηγή: Associated Press
Πηγή: Associated Press

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες των Facebook, Instagram και Whatsapp σε όλο τον κόσμο καθώς δεν μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους. Είναι χαρακτηριστικό πως διεθνή ΜΜΕ χαρακτηρίζουν το γεγονός αυτό ως παγκόσμιο «κραχ» των social media. Και στην Ελλάδα οι χρήστες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, με τις περισσότερες αναφορές αδυναμίας σύνδεσης να παρουσιάζονται στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμα: «Επεσαν» Facebook και Instagram - Προβλήματα σύνδεσης σε όλο τον κόσμο

Η βρετανική Sun μιλά για παρόμοια προβλήματα σε αμέτρητους χρήστες στα social media, ενώ αναφέρει πως έχει ζητήσει από την Facebook να κάνει κάποιο σχόλιο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει λάβει απάντηση.

Η απάντηση του Facebook

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Facebook, Aντι Στόουν με ανάρτησή του στο Twitter γνωστοποίησε πως η εταιρεία γνωρίζει ότι πολλοί χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν και πως «δουλεύουμε για να επανέλθουν τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατόν».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Facebook #Instagram #Twitter

Best of Internet